neolmusyaani Bebeğim tam 1 aylık wee emzik aldık damakli tutmadi Aynı marka simetrik uc aldık onuda tutmadı Acaba diyorm avent alsam tutar mı bir de biraz pahali yani yüzde kaç oranında tutar sizce
sedaki neolmusyaani bende de avent var oğlum tutmamıştı. Şimdi kızıma da denedim 2 aylık o da tutmadı. Doğduğundan beri uğraşıyorum başka ne denemeliyim acaba? Oğlumda da zorluk çektim. Kızım tutsaydı iyiydi
beybitolat neolmusyaani önce bibs vermiştim damaklı sonra 3.ayında falan avent aldım anında tuttu. Zaten aventi tutmayan bebek sayısı bence çok az
melikeadenneva sedaki benim kızımda hiç birini tutmadı wee baby kauçuk uçlu olan bips markayla aynı görünüme sahip olanı tuttu fiyatıda uygun deneyebilirsiniz
neolmusyaani sedaki emzik cok kolaylık oluyor cook ilk kızım tutmuştu ordan biliyorm.. sende wee beby dene istersen belki tutar damakli olan hem öyle çok da pahalı değil denemiş olursun
neolmusyaani melikeadenneva wee beby kauçuk uclu olanı da mı var diğer kızımda başka bi marka kauçuk denedik tutmamisti
miniminisevgilimm neolmusyaani oğlum awenti hemen tutmuştu ama 2. Ay civarlarında emzik almak istemedi zaten sadece uykuya geçişlerde veriyorduk alsın diye zorlamadık o yüzden tutabilirde tutmayabilirde
neolmusyaani Mmeelliikkeee birde ultra soft varmış aventin.. acaba ikisi arasin da ki fark nedir çözemedim
merry776_ neolmusyaani ben de mamajo emzik aldım tutmadı eczaneden damarlı gibi olan aldım tutmadı avent aldım 2lisi 550tlydi sanırım onu da tutmadı pes ettim.sevmedi tutmadı.
neolmusyaani merry776_ yani tutmayan tutmuyor. Acaba bu aventin nası bi özelliği var ki anneler tuttu falan diyorlar duyuyorm da
neolmusyaani hndathn tutmayan tutmuyor işte bebeğimin ablası da tutmadı kaç çeşit denedik ama avent hiç almamistik bunda almak istiyorm belkim tutar mı ki
[silindi] neolmusyaani ilk doğduğu zamanlar dandirik bi şey vermiştik alıcak mı diye almadı. Sonra başka yine markasını hatırlamadığım emzik aldık onu da almadı. Avent aldık hemen tuttu