Yigit_Yagiz_Moms cicek151_ 3 seans 1,5 yıl gidiyor. Ama çok sık aralıklarla yaptırmak zorunda değilsiniz. Yani bugün yaptırdınız 1 ay sonra da 3 ay sonrada 5 ay sonra da yaptırabilirsiniz ikinci seansı. Ama 3 e tamamlayın mutlaka maksimum etki için
Yigit_Yagiz_Moms myybabyy sanki damarlarım yüzeye yakınmış gibi kırmızı. Bu rosa zaten. Benim yüzüm de böyleydi. 3 seans lazer yapıldı, 2 seaansta gençlik aşısı. Çok iyi geldi
myybabyy Yigit_Yagiz_Moms ama internete rosa yazdığımda çıkanlar gibi değil benim yüzüm. Görsellerdekiler kabarmış gibi hiçbirine benzemiyor
AlpSol Yigit_Yagiz_Moms İstanbul’daki cildiye doktoruna gidip yaptırabiliyor muyuz yoksa güzellik merkezine randevu almak gerekiyor mu
Yigit_Yagiz_Moms myybabyy rosanın başlangıcı sizinki. Rosa 4 evreden oluşuyor. İlk kılcal damar çatlamalarıyla başlıyor ve ilerliyor mutlaka lazere gidin yoksa ikinci evreye geçer. Sizin nette gördükleriniz 4. Evre
myybabyy Yigit_Yagiz_Moms 35 yaşındayım kendimi bildim bileli cildim böyle. Ama güneş lekeleri için gidecektim gitmişken bunun içinde bilgi alırım. Teşekkür ederim.
birprensannesi1 Yigit_Yagiz_Moms merhaba yaptırdınız mı bende yaptırmak istiyorum birde emziririyor musunuz
Yigit_Yagiz_Moms birprensannesi1 evet emziriyorum. Yaptırdım çok memnun kaldım. Herkes soruyor yüzüne naptın diye
Yigit_Yagiz_Moms Huma_kus34 avrupa yakasındaysanız bakırköyde hülya sağlam var. İyi bir doktor. Bir de yine bakırköyde filiz özgür çavuş var o da hem insani olarak hem de doktor olarak işinin ehlidir
Yigit_Yagiz_Moms myybabyy rica ederim. Güneşten uzak durun. Dışarı çıkarken mutlaka 50 faktör güneş kremi kullanın. Güneş hem lekelerinizi hem de kılcal damarlarınızı arttırır
[silindi] goldengate bana yapan dermatolog somon dna ve hyaluronik asit karışımı yaptı gözle görünür cildim dolgunlaştı parladı ama 1 seans yaptırdığım için zamanla azaldı etkisi, 3-4 seans sonrası tam kalıcı oluyormuş
Yigit_Yagiz_Moms goldengate 2 seans yaptırdım canım harika oldu. Cildim çok kuruydu, çok güzel nemlendi parladı ama günde 2,5 lt su içmek gerekiyor etkisini arttırmak için