Aysun2112 Merhaba kızlar. Bugün ilk günü 1. Gün sayarsak tüp bebek transferimin 5. Günü. Bu sabah yaptım çıkmadı. Erken mi acaba. İlk transferimde 5. Gün akşam yapmıştım hafif silik çıkmıştı
3kedili2bebekli Aysun2112 erken tabi ben 7. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı 10. Gün kanda 730 değer görmüştüm
Kuzularinanasi Aysun2112 10gunu bekleyin.yani 5gun sonra yapin.yanlis cikabilirnyaniltir simdiden uzmeyin kendinizi
balkizimcicekkiz Aysun2112 benim 5. Gün embiriyosu 5. Gün yaptığım teste hafif silik çıkmıştı erken gebelik testin de
yildizmom-2023 Aysun2112 kullandığınız hormon ilaçlarından kaynaklı pozitif çıkabiliyor bu da yanlitici oluyor doktor boşuna demiyor 2 hafta bekleyin diye.cunku 2 hafta sonra ilaçların etkisi geçmiş oluyor .
Aysun2112 yildizmom-2023 dondurulmuş embriyo transferi bu. Pozitif çıktığında hamileydim kızım 19 aylık. Bu 2. Transfer
bekt55_ yildizmom-2023 aynen öyle benim de öyle olmuştu 10 gün sonra evde 4 test yaptım hepsi pozitif ve belirgin çizgisi vardı 14 gün kan vermeye gittim negatif tutmamıştı ondan sonra doğal yolda hamile kaldım bı kızım var Allah isteyene herkese versin inşallah
Aysun2112 balkizimcicekkiz peki transferin ilk günü ile mi 5. Gün yoksa transfer günü ile birlikte mi 5. Gün
balkizimcicekkiz Aysun2112 onu tam hatırlamıyorum yanlış bilgi vermeyim transfer gününü saymamisimdir diye düşünüyorum 5 yıl geçti üstünden
Aysun2112 cLearQueen darısı bana inşallah. Kaçla öğrendiniz 8. Günde çıkmadığına göre değer düşük olmalı