Deletedmom_897 Merhaba güzel anneler 🌸Farklı kurabiye öneri olan var mi acaba🌸Şöyle bir kaç çeşit yapmak istiyorum da
mobesebesir Deletedmom_897 atom kurabiye kesinlikle dene ilk defa tatlı bi kurabiyeyi yiyip begenmistim
Meri-Mel Deletedmom_897 Üstte kalsın bildiğim üç kurabiye browni kurabiye ,un kurabiyesi,5 dakika kurabiyesi bu konuda iyi değilim.
myangelson Deletedmom_897 Starbucks kurabiyesi diye geçen bir kurabiye var buzluğa atıyorsun çok güzel onu çok seviyorum. Tahinli cevizli kurabiye var güzel oluyor. Hindistan Cevizli kurabiye var farklı değil ama denemediysen çok güzel oluyor kolay kolay bayatlamiyor
Alimenur0 mobesebesir gerçekten bende bunu yazmaya gelmiştim ben normalde kolay kolay kurabiye yiyen biri deilim ama gerçekten öyle böyle bir kurabiye deil ya olsa da yesem🤤
Aklimideliricem Deletedmom_897 youtubede direk buzluk kurabiyesi yaz hem içine çok çeşit koyabiliyosun hem buzlukta saklayabiliyosun ve tadı da çok güzel fjdjdj
Deletedmom_897 myangelson Ay hindistan cevizli olan hersye bayılırım hemen bakıyorum ona 🌸Teşekkür ederim
myangelson Deletedmom_897 bende çok severim 🙈 küçüklükten beri yaparım heves etmişim annem de yaptırmış öyle kaldı sürekli yaparım 😄😄🙈🙈 rica ederim 🌸
Blackcloud Hindistan cevizli coco (çikolatasız olan) Tahinli rulo Mantar kurabiye Deniz kabuğu kurabiye Levain kurabiye Elmas kurabiye
Smr29 Blackcloud mantar kurabiye küçükken yapardık çok gzl di. geçenlerde bi tarif yaptım hiç olmadı siz hangi tarife bakıyorsnz
Pamukhanim_ Deletedmom_897 cevizli tahinli kurabiye Mantar kurabiye Çatal kurabiye Hindistan cevizli kurabiye Islak kurabiye Benim bildiğim yapabildiğim kurabiyeler
sancarmom Deletedmom_897 Brownie kurabiye Şerbetli kakaolu kurabiye Elmalı kurabiye Cookie damla çikolatalı büyük büyük
Deletedmom_897 sancarmom teşekkür ediyorum 🌸Cookie damla çikolatalı Starbucks sanrım degil mi tarifler benziyordu