ikraaydin öncelikle Allah yardımcıınız olsun benim kızımda 3 gün sonra 7 aylık oluyor maalesef aynı şeyleri bende yaşıyorum ev işi, temizlik, çamaşır, ütü her şey benim üzerimde. Bebeğim bana inanılmaz derecede bağımlı+ şu an aynı anda 4 tane diş çıkarıyor bağımlılığı dahada arttı sürekli kucağımda olmak istiyor bebek arabasına yada mama koltuğuna oturttuğum an kıyamet kopuyor. Eşim gerçekten bebeğine düşkün bir baba ama oyun oynatması mama içirmesi sevmesi totalde 1 saat sürüyor sonra annesiğğğ diye yanıma getiriyor. Noldu dediğimde ağlıyor diyo eee hep ağlıyor zaten çocuk. Ben yapamıyorum ben edemiyorum diye sıyrılıyor işin içinden inanın geçen gün allahım nolur sabaha çıkmayayım ben önceden çok mutluydum bu nasıl bir hayat diye bağıra bağıra ağladım mutfakta onlar içerdeyken ağlamaktan gözlerim şişti siz düşünün. Bir küçük önerim olacak ama size ChatGPT uyku eğitimi yaptık benim bebeğim uyuyordu ama biyolojik saati karışmıştı gündüz uyuyup gece 3-4 kadar ayaktaydık. İsterseniz birde onu deneyin şimdi daha iyi en azından akşam o uyuduktan sonra 2-3 saat kendime zaman ayırabiliyorum. Ama inanın yalnız değilsiniz, aynı yoldan geçiyoruz sizinle 🩷