Gamzelikiz_34 Kızlar bır günlük yer deşikligi yapsanız hangı hayvanı secerdınız ben söyleyim güvercin 🕊️ seçerdim
kirmizibalikbeachte Gamzelikiz_34 kedimin yerinde olmak isterdim. Bütün gün klimanın altında gerine gerine yatıyor. Acıkınca iki kalkıyor mama yiyor iki topa vuruyor gidip tekrar devriliyor. Biri mi ağlamış biri mi ölmüş dünya mı yanmış umrunda değil 😸
oylesinebiri__ Gamzelikiz_34 aynen benim iki tane var evcil muhabbet kuşu kv bıraktım eve döndüm çok özledim 🥹🥲 tüm kuşları çok seviyorum 😍
Gamzelikiz_34 oylesinebiri__ benimde muhabbet kuşum var adı limon canım o ya çok akılı ve çok güzel konuşuyor 🥹🥰
oylesinebiri__ Gamzelikiz_34 benimde sarı ve yaramaz adları bi dişi bi erkek sarı olana sari diyorum cici sarı erkek olanı söylemeye gerek yok 😂 kuşları çok seviyoruz bende eşimde 🥰
Gamzelikiz_34 oylesinebiri__ çok tatlılar ya pekı hangı yemi kullanıyorsun ben yavru aldım eşim aldı doğrusu suan 9aylık annecım dıyor babacık dıyor cıcı kuş dıyor kabuksuz yem verıyorum suan bıtsın kabuklu alıcam