MihmininAnnesi Ceyceya canım rahatlıkla kullanabilirsin arveles dexofen. Doktorumuza guvenmeliyiz bu konuda
2lokummannesiii Ceyceya kullanmayın iğnesini oldum 12 saat emzirmedim. En kötü içerseniz de 8 saat emzirmeyip sağıp atın sütünüzü sonra emzirin.
Ertugrulun_Annesii Ceyceya canım arveles kullanmadım. Ama hamile iken de emzirirken de parol önerdi doktorum gerekince onu kullanıyorum
morsevenfilolog Ceyceya Diş ağrısı, parol içeceğime Allah’a dua ederim daha iyi dediğim durumlardan biri. 🤦🏻♀️ Ben emzirirken dişim ağrıdığı zaman arveles içmiştim sıkıntı yaşamamıştık. Emzirme döneminde içilebilir diye biliyorum.
Aryasare Ceyceya Benimde diş ağrım var ve arveles kullanıyorum 🤦♀️ Dogumdan sonra hastaneden cıkarkende arveles vermişlerdi sorun olsa vermezlerdi sanırım
Emir7227 Ceyceya bende grip olmuştum boynum başım çok ağrıyırdu acile gittim emzirdiğimide söyledim alveres iğne yaptılar banada
sevde-e Sezaryenden sonra vermişti doktorum bana. Günde iki kez 10 gün kullandım. Sıkıntılı olsa vermezdi diye düşünüyorum