Ceyceya Merhaba arkadaşlar emzirirken arveles kullandınız mı? Çocuk doktorumuza sordum kullanabilirsiniz dedi fakat kullandınız öı merak ettim..
Derya91 Ceyceya Emzirirken sadece parol öneriliyor arveles baya ağır bi ağrı kesici ama doktorun önermesine şaşırdım. Geçmiş olsun neyiniz var
Deletedmom174 Ceyceya içtikten sonra bir kaç saat emzirmeyin emzireceginiz zaman da sütünüzü biraz boşaltın. Antidepresan kullanıyorum bu şekilde yapıyorum
Mom9 Ceyceya parol ve minoset içebilirsiniz sadece. Alveres çok ağır bi ilaç nasıl önermiş doktor anlamadım
Aass Ceyceya diclofram diye bi ilaç var ben onu kullanıyorum sinüzitim var doktorum onu vermişti baya iyi geliyo hamileyken emzirirken kullanılıyo👍arveles içme bence
Seker_serbet1 Ceyceya migren hastasıyım ona rağmen parol tek kurtarırıcı gibi oldu bana, şaşırdım emzirme döneminde pek önerilmiyor
Ankarali Advil diye bir kas gevşetici kullandım ben de diş için dolvenin içinde olandan varmış süte o geçiyormus Dr dedi
Sinemsc Sezeryandan sonra yazmıştı doktorum günde 2 kere bu kadar zararlı olsa yazmazdı zaten ben kullandım ara ara da eğerki çok şiddetli migren ağrım tutarsa kullanıyorum ki bi kaç kez daha sordum doktoruma sakınca yok dedi.
Ceyceya Sinemsc ben de bir kaç dr a hemşireye sordum herkes içme dedi yalnızca kendi dr um içebilirsin dedi🤷♀️ Kafa karışıklığı o yüzden parol kullanıyorum dayanamayacak duruma gelince ..
Nagehan08 Ceyceya benmde migrenime tek iyi gelen ilaçtı ama emzirme döneminde kesinlikle kullanmayın bence. Ben kullanmıyorum minoset ile idare etmeye çalışıyorum. İçsenizde bir kaç saate sütünüzden izole olmaz ilaçlar
Kartopu06 Ceyceya evet sadece bir sefere mahsus kullandim mastit oldugumda cok kullanmayin bebege zarari olabilir
MihmininAnnesi Ceyceya canım rahatlıkla kullanabilirsin arveles dexofen. Doktorumuza guvenmeliyiz bu konuda