beybitolat trkl 7 ay olcak doğum yapalı bende aşırı terliyorum ama sizin yazdıklarınızdan sonra bendeki hiç bişeymiş. Bence bi doktora falan görünün bu kadarı çok fazla. Mesela bende aşırı terliyorum ama öyle o kadar tişört değiştirecek kadar falan değil
Mamalogy trkl İlk zamanlar herkeste oluyor sanırım bu sorun. Bebek 4 aylık falan olduktan sonra geçiyor galiba ama kişiden kişiye de değişebilir tabi durum 🤷🏻♀️
trkl Mamalogy geçsin artık midem bulanıyor kendimden iğreniyorum . Böyle bir terleme yok 5 dk içinde sırtım sırıl sıklsm göğüs altın çeşme iç çamaşırıma kadar ter
trkl dayes gebelikte başladı hayla geçmedi. Kışın ortasında sırtıma göğsüme havlu koyuyorduk terden gece üşütmiyim diye havludan dışarı çıkardı ter
merkursavascisi_06 trkl bi kan tahlili falan mı verseniz ya bu kadarı fazla gibi hormonlarda bi sorun olmasın Allah korusun
trkl dayes kız evet ay 2 ay olcak 😅. Terlemekten üst değiştirmekten bi hal oldum . 25 tişört değiştirmişimdşe . Kocamın tişörtlerde bitti . Terden dolayı piskolojim bozuk . Doğum beni bu kadar zorlamadı.
dayes trkl ben de çok zorlanmıştım bir de kıştı ona rağmen, sürekli boğaz ağrısı oluyordu gece su gbi olup kalkıp üşüdüğüm için falan. Ama yazın çok daha zor gerçekten
trkl mondecaidensecmeler yarım saatte tişört sırılsıklam . Sosyal hayat yok. İnsan içine karışamıyorum utanıyorum. Tişört değiştiriyorum 5 dk sonra yine aynısını oluyo bıktım terden . Eşimden çekiniyorum . 🥹 yatak ıslanıyor iprenç . Dolyora gittiniz mi