ilayda42_ Ocean microfer demir ilacı kullanan var mı? Bebeğim 4 aylık 0.5 ml kullanmamızı söylediler. Daha önce kullanan varsa ne kadar kullandınız? Bi yan etkisi oldu mu?
beybitolat ilayda42_ 4.ayından beri düzenli kullanıyoruz. Hiç bi sıkıntı yaşamadık çok şükür. Doktorumuz her kilo başına 1 damla şeklinde dedi. Hala öyle ilerliyoruz 7 aylık olmak üzere
imran0907 ilayda42_ bizde 4 buçuk aylık olucaz aldık hala kullanmadık nasıl kullanıcam bilmiyorum eczaneye sorucam bi
seros3535 ilayda42_ Bizde yeni başladık kilo başına 1 damla şeklinde şu ana kadar bir sorun yaşamadık ondan önce bestiron kullanıyorduk çok kabızlık yaptı ve bir yere değdiği an lekesi çıkmıyordu
ilayda42_ beybitolat Bizim doktorumuz da sağlık ocağında verilenleri önermedi kabızlık yapma ihtimali var diye. Kullananları merak ettim ilk defa kullanicam çünkü.
beybitolat ilayda42_ bende onu doktora sordum oda önermedi zaten hem kabızlık hemde bebeklerde dişlerde leke yapıyomuş. O yüzden ocean önerdi bizde onu aldık gönül rahatlığıyla kullanabilirsin 🫶
ilayda42_ beybitolat Peki nasıl kullandınız karnını doyurmadan yarım saat önce falan diye duyuyorum hep ama o da bebek için zor olur aç kalması. Bi de vermek için kolay bi yöntemi var mı acaba tadını sevmezse falan
smileylaylom ilayda42_ tadı yok gibi galiba oğlum 4. Ayından beri içiyor. Sabah erken veriyorum ben aç tok farketmiyor bence
beybitolat ilayda42_ süt ve süt ürünleri aynı anda yememesi lazım. Açken değilde ben kahvaltıdan 1-1.5 saat sonra veriyorum genelde aç olması şart değil
ilayda42_ seros3535 Nasıl veriyorsunuz peki. Şu an bi sıkıntı var mı benim de korkum kabızlık yapması.
imran0907 ilayda42_ şimdi eşim eczaneye sormuş eczacı kilo başına 2 damla demiş bizimki 14 damla yapıyor toplamda hepsini birden değil gün içinde 4 damla şeklinde verin demiş
ilayda42_ smileylaylom Bi kaç yerde gördüm aç olması lazım diye. Doktora da sormadigim için merak ediyorum nasıl vermem gerektiğini.
seros3535 ilayda42_ Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum şu anlık herhangi bir sorun yaşamadık 7 damla veriyorum kaşıkla
smileylaylom ilayda42_ valla aç tok farketmeden veriyorum ben bi şey demediler bana da kendim içerken aç karnına içiyordum
ilayda42_ imran0907 Bende bi sorayım en iyisi içim rahat etsin en azından. Yorumunuz için teşekkürler
ilayda42_ minikoalaannesi Bize de damla olarak değilde 0.5 ml verin dediler. Kilosuna göre demedi eczacı.
minikoalaannesi ilayda42_ doktor kontrolde demisti bana da 1 ml verebilirsin diye eczaci 0.5 ver demisti doktorunuza sorun isterseniz bi