Smyra58 Kızlar bebeğim yeni 5 aylık oldu alttan iki tane dişi patlamiş erken mi bide erken çıkan diş erken çürür diyorlar ne kadar doğru bilen varmı ?
[silindi] Smyra58 benim kızımın 4 aylıkken cıktı. Erken değil zamanında 4.cu aydan itibaren normal. Bunlar süt dişleri çürürse çürüsün zaten dökülüp yenisi çıkacak.
Sibel_ismet Smyra58 oğlum 5 ayi dolmadan çıkarttı ilk dişini hemen bi hafta sonra da yanındaki çıktı bence hiç öyle bişey yok zaten şimdi çıkanlar 6 yaşında düşüp 11 yaşına kadar kalıcı dişleri olcak yani çene sürekli genisliyecek merak etmeyin ☺
idil1990 Smyra58 benim kizimin on aylikken cikmaya baslamisti ciktigi gibide curumeye basladi senelerdir tedavi goruyor lafta onlar erken cikan saglam olmaz gec cikan saglam olur die bence
Ask2 Yigit34-60 benim kızda 4aylık 3 4gündür geceleri hep uyanıyo düzenli uyurdu eller hep ağızda diş mi acaba diyorum ama şişlik filan yok birden mi patlar kehribar denediniz mi ben hemen almayı düşünüyorum
Smyra58 idil1990 aaa ilk defa duydum o kadar erken curudugunu çok geçmiş olsun olacak olursa erkeni geçi yok demek ki
doganursezmag Smyra58 İlk dişini 3 ay 20 günlükken çıkardı ve arkası mısır patlağı gibi geldi 11 aylık olcaz 8 dişi var azılarda çıkmak üzere uykular haram
Smyra58 doganursezmag biz ilk dişimiz rahat çıkardık çok huysuzlanmadı inşallah diğerleri de öyle olur
idil1990 Smyra58 direk curumuyor dibinde tartar yapiyor sonra curumeye donuyor ama dibten geldigi icin kurtaramiyorsunuz 12 yasinda suan erken sut kaybi disi oldug icin kalici disleri kaydi 3 yildir tel takiyor daha ne kadar takicak belli degil
espalp Smyra58 5 aylık olduğu gün dişini bulduk oğlumun. Normal aslında 4-6 ay arasında diyorlar ilk dişler için
Smyra58 espalp ben hiç beklemiyordum salyası filan oldukça fazlaydı herseyi ağzına götürüyordu ama erkenci çıktı bizim minnak :)