Gamzelikiz_34 Kızlar bi an hamile oldugunuzu ögrensenız napardınız ben iki çocuktan sonra kafayı yerdım 😂😂🤣ama dogrurudum 🥰
Bir-prens-annesiii Gamzelikiz_34 oğlum 2 buçuk yaşında ikinci çocuğu düşünmüyorum açıkçası herşeye 0 dan başlamak beni korkutuyor ama olduğunu öğrensem yapacak birşey yok diyip kabullenirdim
456PlayerEsra Gamzelikiz_34 Allah olmayanlara versin bende de iki tane var Allah acılarını göstermesin. Ama benden bu kadar bi kız bi oğlan iyiydi ama olmadı iki oğlumla ablaları gibi takılırız artık 😃
alpaslanmom_ İlaç kullanmama rağmen 5 aylık bebeğim var her ay 2 test muhakkak yaparım 😆 kafayı yerim heralde
Gamzelikiz_34 alpaslanmom_ vallahi ben de kaç test çubuğu çöpe attım şu an zaten geciktim bayağı aydır olmuyorum randevu aldım gideceğim korkuyorum bir şey çıkacak diye gidemiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz ya
edafra00 alpaslanmom_ merhaba canım emziriyor musun emziriyorsan bu dönemde hangi doğum kontrol hapını kullanıyorsun 🌸
Eczmery 4,5 yaşında kızım var. Asla ikinci çocuk istemiyorum. Rüyamda hamile olduğumu gördüm, ağlamaktan içim dışıma çıktı. Allah isteyenlere versin.
Gamzelikiz_34 Eczmery ben de sonucu kısım öyle söylüyordum her seferinde Allah isteyene versin dedim olmayana versin dedim sonra bayağı bir gecikti bir baktım küçük kızım hamile kaldı🫣😂
Yagmursonrasitoprakkokusu Eczmery sizde bendensiniz 🤣 oğlum var 5 yaşına girecek yakında, hala her gören kardeş yap deyip duruyor. Düşüncesi bile yoruyor beni ayy. Ama benim oğlan da istemiyor kardeş. Yanımda başka bir çocuk veya bebek görünce bile çıldırıyor. Belki biraz kardeş isteği olsaydı caydırırdı beni de ama yok 😁
hsznysr bi kızım var 4 aylık bu ay adetim 4 gün geçti ilk günü test yaptım silik çizgi vardı tekrar yaptım o gece yine silik gördüm ağlaya ağlaya gözlerim sisti gittim kan verdim allahtan çıkmadı kanda ama hala adet olmadım kızımda çok zorluklar yaşadım hamilelik doğum hastanelerde yattım çıkıncada kötü şeyler yaşadım eğer hamilelik olursa nasıl olur nasıl yaparım diye düşünüyorum hala.
atanamayansokrates hsznysr kanda cikmadiysa yoktur büyük ihtimalle canınızı sıkmayın. Geçen ay bende sizin gibi çift çizgi gördüm hatta baya belirgin. Hemen kan verdim negatif çıktı. 3-4 gün sonra adet oldum. Kan negatifse yoktur yani.
merveumayhafsa hsznysr yeni doğum yaptıysanız adet gecikmesi normal ha birde korunuyorsanız sıkıntı olmaz ve silik çıktı demişsiniz 10 dakikadan fazla bekliyorsanız çıkabiliyor tabi siz yine de baktınız 7 gündem sonra gelmedi tekrardan yapın gönlünüze göre çıkar inşaallah miniğiniz küçük hayırlısı olur hakkınızda
Gamzelikiz_34 hsznysr insan düşünüyor değil mi ya nasıl yaparım nasıl ederim çünkü biz çekiyoruz acısını tatlısını ve ağrısını
Aylizsu hsznysr bende sizin gibi oldum 4 gün geciktim halen olmadım test yaptım negatif kan vermeye gideceğim inşallah yoktur
hsznysr atanamayansokrates Öyle olmasını umuyorum olacakmışım gibi hissedip olamıyorum sinir stres bide kızım 4. ay atağında sıfır destekle hunileri kafama takıyorum şimdiden 😀
hsznysr merveumayhafsa Yok direk silik çıktı 2 dakika bile olmamıstı kurudukca netleşti hatta. Doğumdan sonra 2 ay düzenli regl gördüm bu ay işte mevsimselmi bilmiyorum. Ben korunmuyorum eşime güveniyordum ama oda kendinden çok emin değil gibi süpriz olmaz insallah 😄
hsznysr Gamzelikiz_34 aynen öyle insanlara doğur ne olcak demesi kolay geliyor destek yok ama kimseden sevmeye geliyorlar anca.
Gamzelikiz_34 Bir-prens-annesiii aynen tabi canım yani de insan ister istemez ya çok büyük sorumluluk ya bir de benim de iki çocuğum var üçlüsü olsa ay kafayı yerim çocuklarıma kolay değil vallahi bacım
Elfgrn Gamzelikiz_34 Nooo bebe yediğimiz ayaz hala burnumuzun ucunda 😂 bir ara hevese geldim çok şükür olmadı o zaman şimdi 2 sene daha olmasın diye niyetleniyorum. Soka gırerım herhalde olursa şuanda 😄
Gamzelikiz_34 hsznysr aynen aynen bak ben iki çocuğumu dogurdum kimse ihtiyacımız yok bizim gelen sevdi giden sevdi Soran bile olmadı