melierd1307 Molfix premium kullanıyorum memnunum🤌🏻 ,1 numarasını kullanırken çişini yaptığında birkaç kere sızma sorunu yaşamıştım ama 2 numaraya geçince öyle bi sorunla karşılaşmadık 😌
gizematadeniz ceydademir gunduz molfix pure and soft, gece prima premium care. Ilk basta aktif bebek kullaniyordum bi degisti bisey oldu sanki. Premium care devam
oylesinebiri__ myangelson külot bez hiç kullanışlı değil yeterince tecrübe ettim kaka yaptığında her yerden çıkıyor batıyor her taraf 😂😂 kaç sefer rezillik yaşadık insanların kucağına verirken kontrol ediyordum külot bez varsa bi altını değiştirip getiriyordum 😂
myangelson oylesinebiri__ of ya üzdü 🥲 oğlum aşırı hareketli bezin kenarlari resmen önünde toplanıyor 😄😄 taşma olmuyor ama olması yakındır 🥴 bir onu deneyelim diyorduk eşimle 🥲
aleynaderin1 buseg16 ya bana o çok naylon dandik geldi taşırdı falan nasıl memnun kalıyorsunuz taşırmıyor mu sizde
incihuriye ceydademir bende 2 aylık bir anne olarak molfix kullanıyorum memnunum ince rahat şuana kadar bi sorun yaşamadım tavsiye ederim kaliteli 42 yaşındayım cocuğum olursa bildim bileli molfix kullancam dedim kullanıyorum 🫠
kubra00k iremyildiz canım çok saol ya. Hayat payı indirdim hepsiburada ya 100 tl indirim kodu verdi molfix bez aldım❤️
cydnr ceydademir İlk Molfix Pure&Soft kullandım. Sanırım 3 numaradan sonra klasik mavi pakete geçtim. Molfix premium da denedim. Hepsi güzeldi.
kirmizibalikbeachte ceydademir molfix ve sleepy bizde hem sızdırma hem pişik yaptı. Bu yüzden prima premium care kullanıyoruz.
filizkumsal ceydademir sleppy molfix hepsni kullandm geceleri sızdrdı bende yatarken prima takıyorum gündüzleri goon bebek bezi
hasan033 Sleppy kullanfım bir yaşına kadar bir yaşından sonra sızdırdı Molfix kullandık bir sürede ama büyüdükten sonra iki yaş glnda BİM’in Jenny willy olanı kullanfık ama mmolfixle jenyy rilly iyidi
yalnizannee0 Bebeğim 1 yaşında doğduğundan beri sleepy kullanıyorum çok memnunum. Sormamışsınız ama ben bebeğime hep pamuk kullanmak istedim sonra eşim sleepy yeni doğan ıslak mendil almış onu kullanınca pamuğa ihtiyaç duymadım. Ve bir kez olsun pişik olmadı.
456PlayerEsra iremyildiz hayat pay uygulamasını kullanıyorsan orada Molfix kampanyası var. Bende kesinlikle molfixten şaşmam sleepy felan bizde çok kaçırma yapıyordu ama molfix öyle değil