neslihanvural İyi geceler anneler 😊 Bestlak damla kullanmayı düşünüyorum burakdaki yorumlar üzerine nasıl kullanmalıyım kullanan anneler yardımcı olabilir misiniz? İlave bir şey kullanıp destekliyor musunuz??
birprensesanesi neslihanvural bir brdk suyun içine 20 damla damlatıyordum işe yarıyordu ama ben şeftali suyunun içine damlatıyordum daha çok sütüm oluyordu🙂
doga2535 neslihanvural ben normal suya damlatıyorum günde 3 kere 20 damla. Ama bazen 2 kere de oluyo günde. Çok takip edemiyorum unutuyorum. Hemen ikinci gün farkı görüyorum. 4 buçuk aylık bebem ben 1 şişe kullanıp 1 ay ara verdim şimdi ikinci şişe yarıda.
imran0907 neslihanvural günde 4 kez 20 damla bir bardak suya damlatıp içiyorum zaten doğru düzgün tadı yok içilebilir ve faydasını gördüm bu aralar biraz aksattım yine düzenli kullanmaya başlıcam düzenli kullanınca daha etkili oluyor bittikçe aldığım bi ürün
neslihanvural birprensesanesi şeftali gaz yapıyor diye duymuştum bebeğim 4 aylık ama hala gaz sıkıntısı yaşıyoruz 🥲
alpaslanmom_ neslihanvural ben bunu doktorum söylediğimde çok kızmıştı 😀 baharatlı ve bulgur cocukta gaz yapıyor dedim ala ala gel bunu Urfa’daki kadınlara anlat o zaman çocuğu 2 fazla pışpışlayacağız diye neden mahrum bırakacakmışız demişti 😀 bestlak günde 3 kez 20 damla bu arada
Prensesin_Annesi_ neslihanvural Biz 6. Ayda bitirdik gaz olayını cok iyi anlıyorum sizi nadir oluyormus oda bizi bulmustu
neslihanvural ipek0506 forumda çok kullananları gördüm denemek istedim e bebekten aldım inşallah faydasını görürüm bende
sa_me_yi neslihanvural ben doğumdan itibaren kullanıyorum sezeryanla doğum yaptığım için doktorum günde 4 defa kullanmamı söyledi 20 damla şeklinde çok da faydasını görüyorum güzel süt yapıyor ama bir kutu daha da takviye edici gıda kullanıyorum bebeğim şu an 3 aylık 3 aydır devamlı kullanıyorum almanızı tavsiye ederim