asellmiihramom uykusuzanne__ Her gün aynı saatte aynı rutinle ilerleyince alıştılar Artık zorlanmadan mis gibi uyuyorlar
uykusuzanne__ Gamzelikiz_34 bizim akşama kadar haşatımız çıkıyor bu çocuklarda tık yok enerji nerden geliyorsa😁
atlas_macinn uykusuzanne__ saat 1:00 olmasına rağmen çocuğumu uyutamadım ve direni uykuya ayakta uyumuyor ve üstelik bir 1. Yaş durumundayım
Gamzelikiz_34 uykusuzanne__ enerji patlaması yaşıyorlar kız çok oyun oynamayı seviyor dur anne diyor azıcık da oynayın uyuyacağım diyor devamı gelmiyor😆🤣
atlas_macinn uykusuzanne__ Bacım benim çocuğum 4.05’te yatıyor uyumuyor üstelik öğlen birde uyanıyor akşam beşte yatıyor yatırmamaya da çalışıyorum aslında ama uyuduğu yerde de kalıyor bozmak da istemiyorum yani ben ne yapacağım yani bir yaş ne kadar zormuş
asellmiihramom uykusuzanne__ En başta çok zorlandım ama pes etmedim şimdi düzene girdik çok şükür Uyumaları da uyanmaları da saat gibi oldu Şimdi geriye dönüp bakınca iyi ki sabretmişim diyorum
atlas_macinn uykusuzanne__ ya ben uyku düzeni kurmaya çalışıyorum da olmuyor yani onda yatırmaya çalışıyorum yatmıyor yani
kardelen1209 uykusuzanne__ saat 10 da uyudu 11 aaylık sabahın 7 snde de kalkiyoruz geri yatış 9 10 arasi tabi ara ara gece uyanmalarini saymazsak çunku kalkıyo gece 2 3 gibi su içiyo geri uyuyo 5 gibi yine ayni falan bi duzene giremedik 😁