Deniz34 Kızlar 25 gün oldu Doğum yapalı ipler düşmedi hala normal mı doktor 40 ında buluşalım demişti o yüzden gitmedim doktora.
B007 Deniz34 benim dikiş var Ağrı’da var sizde de ağrı var mı acaba uzun süre ayakta kalınca özellikle
deletedmom211 Deniz34 benim bi ay oldu bugün düştü iki tanesi . Herkesn farklı oluyor sanırım 40a kadar düşmezse zaten doktor bakıcaktır
Deniz34 B007 benim ağrım da oluyor nadir dediğin gibi adet olduğun zaman oranda bi baskı aşağı çekilme hissedersin onun gibi oluyor işte bide tuvalette kendimi çok zorlarsam oluyor
CaglaOzcanErsoy B007 kesinlikle öyle. Hiç yorma kendini heleki hiç ağır bişeler kaldırma çok kötü oluyor.Benim sızlardı resmen dikiş yerim.Hala çok yorulayım sızlar. İki ay oldu ben Doğum yapalı.
Minnakkk B007 aynen canım benım de öyle 18 gün oldu bugun ama hala acıyor ve bazen dudak bolgesınde şişlik oluyor o cok acı yapıyor
eylulada Benim 1 . Haftada 2 si 2 ci haftada geri kalanı düştü dışarda 4 dikisdi içerde 2 tane ama hergün sıcak duş aldım ve oraya sıcak su tuttum
Deniz34 eylulada bende ilk günler gergin duş alıyorum sonra bebek çok yormaya başladı onu alıcak vakit bulamıyorum gün aşırı alıyorum yada üşeniyorum🤦🏻♀️
babygirlandmom 20. Gün dıs dikislerim kaybolmustu ama ic dikislerim 40 gunde eridi ben hic dustgnu gormedim anlamdm bi baktm dikisler yok
babygirlandmom Deniz34 aynayla.baknca dikisleri.gorebiliyodum canm ama.hic dustgnu görmedim bi baktm yok olmuslar
Seymahamza Deniz34 ben 20 gün sonunda kontrole gittım doktor demişti %90 ı düşmüş dedı geçen esım baktı hepsı düşmüş
Glhnkndz Deniz34 benimde 18 gün oldu, çok fazla acı hissetmiyorum ama biraz var tabi dokununca. Dikişlerim hala duruyor. Doktor 15 gün sonra gel demişti gitmedim henüz. Ama dökülür demişti hala duruyor bakalım.