Pembepremses24 beybitolat Evet bende ondan sordum aslında alan var mı falan diye sadece cuma günleri pazar oluyor çarşıya çıkıyorsun 1 kişi satıyor semsert o olgunlaşcak diye bekle Allah bekle
mucizemgelsin61 Benim eşim getiriyor bana halden alıyor nerdeyse her sabah kahvaltıda yerim çok aşırı seviyorum çünkü limon tuz çok az pulbiber kekik enfesss oluyor
allwrite Ben marketten alıyorum ama bir kez instagram’da Avokadocu Ayşe isimli hesaptan sipariş verdim. Çok lezzetliydi. Muz, limon, lime ve tatlı patates çeşitleri de almıştım. Onlar da çok güzeldi. Tavsiye ederim.
bayraktarkkubra Pembepremses24 bugün migrostan aldım aşırı güzellerdi taneside 37.5 du hemen aldım olgundu zaten püre yapıp hop buzluğa sanal satıcılar fazla pahalılar
Pembepremses24 bayraktarkkubra migros yok gülüm migrosun küçük olanları varya hani ondan var burda onda da bulamadım
allwrite Pembepremses24 kolide güzelce paketlenerek gelmişti. Olgunlaşmamış halde gönderiyorlar. Çok memnun kalmıştım.😊
bayraktarkkubra Pembepremses24 hadi ya çok üzüldüm ama şuan hasat dönemi internetten alanlarda memnun baya bulamasam bende alacaktım internetten
Pembepremses24 bayraktarkkubra bir sürü var bende alacam kararsız kaldım sorayım bir dedim market market geziyorum her gün ayda yılda bir denk geliyor 🤣
damladll Pembepremses24 merhaba ek gıda başından beri yani neredeyse 2 senedir avokadocu Ayşe den sipariş veriyorum hatta şimdi yine verdim erkenci avokado hasadı başlıyormuş haftaya. Buradan da olgunlaşmamış geliyor çabuk bozulmasın diye kendim olgunlaştırıyorum ama 3-4 güne oluyor zaten ve çok lezzetli. Başka yerde denemiştim asla aynı lezzeti alamadım, buraya alıştıktan sonra hele market avokadoları su gibi geliyor yiyemiyoruz
oylesinebiri__ zynprvlfsn ben migrostan aldım çürük içi simsiyah kurtlanmisti hep 2 seferdir aynı şey yakın değil götürüp bunu mu satıyorsunuz diyim tanesi 100 lira birde
a_ne00444 Pembepremses24 bizim evde avokado resmen elma gibi yeniyor çocuklarım ve ben çok seviyoruz aldığım an biter 🤣 avakado Ayşe ve organik bahçeden alıyorum bende a101 çağrı ve migrostanda tabi