1Prenses1prensannesi Libase benim oglumdada oluyordu dogdugundan beri sleepy kullaniyorum kizimada kullanmistim ama oglumun sivi tuketimi azaldiginda kendi idrari o renk oluyordu bizde bezden kaynakli degildi
Libase 1Prenses1prensannesi aynen bezden kaynaklı deilmiş suyu yetersiz geliyormuş çoğalttım geçti hemen
AhmetAras Libase Evet bizde de olmuştu bir kaç kere bol bol emzir demişti doktor sonra geçti zaten normal bişeymiş çoğu bebeklerde oluyor
Libase Mehmetaslaninannesi beslenmesinde sıkıntı yok suyunu yetersiz geliyormuş arttırdım geçti hemen
Hilayse Libase merhaba bizde beş numara beze yeni geçtik sizinki gibi çiş rengi farklı gibi geldi bezin rengi turuncumsu olmuştu bebek susuz kaldığı için olabilir dediler
Libase Hilayse doktora götürdüm bende ek gıdaya geçen bebeklerde sık karşılaşılıyormuş susuz kalmış dedi su miktarını arttırdım akşamına geçti hemen
nilmur0 Almila65 aynen ya başka ne denesem bilmiyorum ki 😂 prima güzel çok ince ama o da çok iz yapıyor gibi. Yok benim kız zayıf ama basenler çok fena 😄😄 şimdiden belli