acemianne___ Adetim 6 gün gecikti kızlar bugün test yaptım başta tek cizgi oldu 2 saat sonra bakınca çok hafif silik ince bir çizgi gördüm , yarın yine test alacağım kafam karmakarışık
Elfgrn acemianne___ 2 saat geçmiş ki belli kuruma çizgisi bu, ilk 10 dakikayı dikkate alın. Hadi 15-20 dakikada çıksa yine bir ihtimal derdim ama bu kuruma net
tugceo92 acemianne___ benimde 8 gün gecikti 3 gün ara ile 2 test yaptım. Birini daha sabah yaptım çok şükür tek çizgi ama yinede korkuyorum içim rahat etmedi kadın doğuma randevu aldım çünkü adeti aşırı düzenli olan birisiyim asla 1gun bile şaşmazdı. Gidince için rahat eder inşallah iyice çok stres oldum :) ilk 10 dk genelde baz alınıyor testlerde canım sonrası geçersiz diye biliyorum ama yine de tam emin degilim
BongomyaPrensi acemianne___ geçen ay adetim gecikince test yaptım sizin gibi tek cizgiydi uyuyacağım zaman yapmıştım testi yanıma koydjm çöpe atmaya üşendim sabah adet sancısı ile uyandım WC ye gittim adet oluyorum Dönüp testi alıp çöpe aticaktim bi baktım silik çizgi eğer adet olmasaydım kafayı yerdim heralde hamile miyim diye İlk 10 dakikadaki test doguruyu gösterir sonrası yanlış
pnarkrd acemianne___ ben yapmıştım baktım çıkmıyor acil de evden çıkmam gerekti akşam eve geldiğimde silik çizgi gördüm sabah tekrar yaptım tam çizgi görmüştüm bazen olabiliyor tekrarlayin yada kan verin
acemianne___ tugceo92 evet canım normalde böyledir benim de içim hiç rahat değil gittin mi doktora , bende yarın kan vermeyi düşünüyorum
tugceo92 acemianne___ yarın 3 buçukta kadın doğuma randevum var. Bakalım ne diyecek. Seninde gitmen iyi olur bencede canım
3247 dayes ben ilk yaptım çıkmadı banyodan çıktım hatta 10 dakika bile değil belki daha fazla zaman geçti çöpe atmak için alıyordum baktım çift çizgi çıkmıştı
dayes 3247 bence size denk gelmiş, kuruma çizgisi diye bir şey var zaman geçtikten sonra çıkıyor yanıltabiliyor o yüzden ilk 5 dk içinde çıkan sonuçlar esas alınıyor, 10/15 dk sonra çıkan ikinci çizgi ben de görmüştüm ama hamile değildim mesela 🌸
acemianne___ BongomyaPrensi evet öyle normalde ama bugün 7 gün oldu hiç bu kadar geciktiği olmamıştı , oğlumda 5 gün gecikince hamile olduğumu öğrenmiştim