elaangi Kızım 11 aylık ve hiç bi şekilde su içmek istemiyor pipetli denedim başka suluk denedim kaşıkla içirmeyi deniyorum bardakla içirmeyi deniyorum yok yani içmek istemiyor napıcam bilmiyorum aşırı sıcak yani mama ile besleniyor mamasını sulu yapıyorum biraz en azından ordan su alsın diye ama ek gıda yedirdikten sonra teklif ediyorum hem ağzı temizlensin diye yok yani asla içmiyor böyle bişey yaşayan var mı ya fikri olan napıcam
dayes elaangi ek gıdaya yeni başlarken kızım da öyleydi birkaç ay sürdü sonra geçti ama sizin bebeğiniz daha büyükmüş hep mi böyleydi
zynprvlfsn elaangi Pipetle alıştırdım ben, siz teklif edin, eline verin arada suulugu, döke saça öğreniyorlar. 13 aylık, damacananın ucundan çekiyor şu an benim ki 😂
elaangi bestbaby2025 benim kızımda az idrar yapıyor birazda koyu renkli ne yapsam içiremiyorum mama içer gibi içsin diye biberona da koydum verdim su tadını alır almaz fırlattı biberonu
bestbaby2025 elaangi bir kac kere dene tadina alisana kadar benimkide hemen tutmadi once kasikla alisti sonra biberona koyup verdim
elaangi bestbaby2025 6. Aydan beri sürekli deniyorum sıkıldım hani artık peste etmek istemiyorum ama ek gıdaya geçtiğimizden beri vermeye çalışıyorum sürekli sıkmadan bunaltmadan ama yok su ağzına değer değmez püskürtüyor
mom97X elaangi benimki de suluktan içmiyor sadece mama biberonundan içiyor. Zamanla seninki de alışıp içecektir sıkma canını
elaangi dayes evet soğuk su ile dene belki dikkatini çeker dedi çyle de denedim bu seferde ağzına alıp üstüne döktü suyu yine içmedi pipetten çekip üstüne boca etti hepsini
elaangi mom97X inşallah ya çevredekilerin baskısından da sıkıldım kaynanama filan gidince hemen su ver çok sıcak yanmıştır dışarı çıkıyoruz su ver yanmıştır ya içmiyor diyorum kimse anlamıyor kendilerince vermeye çalışıyorlar yine içmiyor yani herkes su ver sürekli ver alışır diyorda bu seferde tamamen istemeyecek diye korkup üstelemiyorum kendi haline bırakıyorum
mom97X elaangi benimki de ilk etapta bi süre hiç içmiyordu ve kafama çok takıyordum. Ama sonradan kendi kendine alıştı. İlk etapta olabilir sonradan alışır stres yapma. Mesela ben de şimdi neden biberondan başka şeyde (suluk, bardak vs.) içemiyor diye takıyorum ama ilerde onu da yapar inşallah