gizememre aselmeva1 antibiyotik alerjimiz çıktığında verdi doktor 5 gün kullandım bir yan etki yapmadı
oylesinebiri__ aselmeva1 5 6 aylıken kullanmıştık geniz akıntısı için birde doktor demişti uyku yapar ama rahatlatır onu
aybukesimsek aselmeva1 sadece uyku yapıyor sersemleştiriyor bebeği uyku saatinden az önce verirsen daha güzel uyur
SiprayiL aselmeva1 evet evet sersemlik yapıyor doktor da uyarmıştı zaten,ama geniz akıntısına çok iyi geliyor
aselmeva1 gizememre anladım bizimkisi 4 aylık doktor verdi de bugün bi alerjisi yok aslında ama burnundan hırıltı gibi onun için verdi yan etkileri uyku dediler bende bi soru işareti olmuştu o yüzden sordum
gizememre aselmeva1 senin ki küçük annesi ondan uyku yapmıştır :) arkadaşımda bebeğine aynı sorundan kullandı rahatlatmış ama
rachelgreen_ Geniz akıntısı için kullanmıştık bebeğim 7 aylıktı sanırsam. 1 hafta falan kullanıp bıraktık bir yan etkisi olmamıştı.
aselmeva1 rachelgreen_ iyi geldi mi peki Banada verdi bebeğim 4 aylık içtiğinden beri uyuyor zor gözünü açıyor
kulek aselmeva1 benim de 7 aylık oğlumda çok fazla uyku yaptı. Tüm gün ayılamadı nerdeyse çocuk. Bana dr çok uyku yaptıysa bırak demişti ama Sanırım ilk gün uyku yapıyormuş genelde sadece
rachelgreen_ aselmeva1 o kadar uyku yaptıysa doktorunuza bir danışın bence benim bebeğim o kadar küçük olmadığı için herhalde uyku falan yapmamıştı iyi gelmişti 1 haftada ancak etki etmişti ama
aselmeva1 oylesinebiri__ sanırım rahatladı ama veremeyeceğim daha kullanınca sonuç iyi oluyor mu bilmiyorum sizde işe yaradı mı
aselmeva1 kulek bugün verdim ama bende sanırım daha veremeyeceğim çünkü sersem gibi doktor 1 hafta kullan dedi peki sonuç olarak iyi gelmiş miydi sonucunda böyle sürekli burnundan hırıltı gibi olduğu için verdi