alparslan14subat Bendede var buraya satışa koydum hatta isteyen olursa yatak koruyucu alezi,iki adet lastikli çarşafı,bir adet bebek yastığı ile birlikte 3000 tlye vereceğim.
bebiskoooo kedilipicama resim nasıl yükleniyor canım iki kademeli yatağı biz ekstra aldık bir de 5-6 ay anca kullandı onda bile aramızda yattı çoğu zman bebek alt açma ünitesi de yanında kutusu ile verebilirim e bebekten almıştım kraft markası
daryam bossmomm Yatak Ölçüsü Uzunluk (Boy): 86 cm Genişlik: 55 cm Kurulum (Açık) Boyutları Uzunluk (Boy): 99 cm Genişlik: 59,5 cm Yükseklik: 80,5 cm Katlanmış Boyutlar Genişlik: 27 cm Derinlik (Boy): 25 cm Yükseklik: 80,5 cm Ürün Ağırlığı: 8,79 kg Ürün Kullanımı: 15 kg
pembekoalam pembekoalam Joie Allura 60×120 neredeyse hiç kullanılmadı. tüm parçaları tam. sadece alt taban sürtünmeye bağlı üstündeki iki küçük yer yırtık oda kullanıma engel değil. İstanbul içi elden teslim
Betelgeuse_ kedilipicama bu yorum yaptığınız fotoğraftakinin giriş çıkış yeri yok sanırım yani çocuk tek başına çıkamaz. Çıkmadıklari için bir süre sonra yatağı sallayip yatakla birlikte devrilebilir
Gizemert eliz633_ prego atlanta oyun parkı 70*120 hepsiburadadan aldım gayet güzel kaliteli fiyatı da iyiydi yatağıyla beraber geliyor