eliz633_ kedilipicama benimde çok ihtiyacım var marka önerilerine açıpım kullanışlı uygun fiyatlı kaliteli bir şey arıyorum. Şurda bekliyim bende 🙃
ecekrk kedilipicama eğer özellikli birşey aramıyorsanız kızımınkini satabilirim iki kademesi var kolay açılıp katlanıyor temizde kullandık
tonymontana eliz633_ yoyko exculusive comfort 8in1 ben cok memnunum cok arastirdim en kalitelisi o kumasi olsun saglamligi olsun vs
bebiskoooo kedilipicama resim nasıl yükleniyor canım iki kademeli yatağı biz ekstra aldık bir de 5-6 ay anca kullandı onda bile aramızda yattı çoğu zman bebek alt açma ünitesi de yanında kutusu ile verebilirim e bebekten almıştım kraft markası
ecekrk kedilipicama baya büyük birşey 130-70olması lazım benim kızım benimle uyuyor o yüzden hiç kullanmadık 9 aylık oldu bu saatten sonra da bu yatağa hiç yatmıyor yüksek kademede yatıramıyorum kendini atar düşükte de koyarken uyanıyor asla geride dalmıyor çünkü alışmadı o yüzden taşındım artık odamda küçük
Betelgeuse_ kedilipicama bu yorum yaptığınız fotoğraftakinin giriş çıkış yeri yok sanırım yani çocuk tek başına çıkamaz. Çıkmadıklari için bir süre sonra yatağı sallayip yatakla birlikte devrilebilir
Anakraliceeee kedilipicama bende prego markasının park yatağı var benim kızçem sevemedi 1 ay anca kullanmışızdır yer yatağında yatıyor 😂isterseniz satabilirim 4000 tl 🤗istanbuldaysanız gelip alabilirsiniz de indirim yaparım 🧡
daryam bossmomm Yatak Ölçüsü Uzunluk (Boy): 86 cm Genişlik: 55 cm Kurulum (Açık) Boyutları Uzunluk (Boy): 99 cm Genişlik: 59,5 cm Yükseklik: 80,5 cm Katlanmış Boyutlar Genişlik: 27 cm Derinlik (Boy): 25 cm Yükseklik: 80,5 cm Ürün Ağırlığı: 8,79 kg Ürün Kullanımı: 15 kg
snm28 Merhaba elimde hic kullanilmamis prego marka park yatak var . Yatak odam küçük olduğu icin cok yer kapladi oyuzden hic kullanilmadi geri topladik sıfır 3.700 tl ye verebilirim. Kutusuyla duruyor:)
defneemommm hoffie markalı benimde elimde mevcut. Kızım için almıştım ama asla yatmak istemedi kaldırdık o yüzden düşünürseniz yardımcı olabilirim