BongomyaPrensi mehmet hocayı bi tık yavaşlatın YouTube da ben öyle yapıyordum😅 ama önce antremanlarla mat kitabını çözün işlem yeteneğiniz iyice bi gelişsin. Sonra mehmet hoca sonra ilyas hoca ama bol bol soru çözümü. Ben önce 20 günde antrenmanlarla matematiği bitirip yaklaşık 1.5 ayda Mehmet hocayı bitirip matematiğin altyapısında bu şekilde hallettikten sonra diğer derslere geçmiştim. Her güne bir ders ayırmıştım matematiğe de bir gün vermiştim ve bu dönemde İlyas hocaya başlamıştım. Nisan başında bütün dersleri bitirip tekrarlara geçmiştim tekrar yapıp branş denemeleri soru bankaları çözüyordum. Ha bu arada her gün uyanır uyanmaz 15 paragraf 15 problem çözüyordum. Bir de örnek veriyorum beşinci üniteye geldiysem birinci ünitenin tekrarını yapıp soru çözüyordum. Sonra 6. Ünitedeysem 2. Ünitenin tekrarı ve soru çözümü. Onuncu üniteye geldiysem 5. Üniteyi tekrar edip soru çözüyordum ve 3. Bi soru bankasıyla tekrar 1. Ünite tekrarı ve soru çözümü yaptım. İnanın zor değil günde 5-6 saat yeter ama son 3 ay 9-10 saate çıkmıştım artık. Ve 88 puan alıp ocak ayında atandım. Darısı başınıza 🙏