Hasretdenizz 2 yaş 9 ay boy 94 kilo 13,200 maalesef 3 aydır aynı kiloda kan testleri normal sadece demir alt sınırda yemek yemekten nefret ediyor hiçbirşeyin tadına bakmak istemiyor yemek görünce ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Prensesannesi32 Hasretdenizz bizde de var oyle bisey 28 aylik kızım 10 kilo belirli şeyler yer hicbirseyin tadına bakmaz raporlu da mama kullanıyoruz bu ay hiç kilo almadi sıcaklarda etkiledi sanirim sifir istah gidiyoz bakalim nolcaz
humakusuu Hasretdenizz vallahi canım bir arkadaşım vardı oğlu da öyleydi hiç kilo almıyordu sağlık ocağına gitmişti doktor ona iki tane bir tane balık yağı bir tane de takviye edici şurup vermişti oğlu maşallah şimdi önüne gelen her şeyi baya da kilo almış çünkü çok zayıf ve cılız bir çocuktu maşallah şimdi önüne gelen her şeyi de yiyor bir de doktor onu çocuklarına da veriyormuş
hasan033 Hasretdenizz benim oğlumda öyle canım bir senedir fln aynı kiloda doktor çık iyi yani normal hareketlerine göre dedi eğer hep böyle giderse endokrin bölümüne gidin dedi ama hareketli çişide normal yapıyo yani
Prensesannesi32 Hasretdenizz doktor tavsiyesiyle aldik zaten rapor yazdı o şekilde kullanıyoruz presentil tablosunda baya düşük olunca gerek gördü doktorumuz
Prensesannesi32 Hasretdenizz gercekten zor bugün 1 köfteyi oyunlarla yedirdim inan yeter ki yesin diye ilk çocuğum böyle değildi yaaa 12 yaşında suan yemek seçmez herseyi yer küçükten hep öyle ilerledi 2. Tam tersi yaaaa
Hasretdenizz Maalesef bizimde öyle hiç bir döneminde iştahlı olmadı hep zorla kandırarak yiyor şuan o da yok
Haffuse Tam olarak 3⁵ yasindaki kizim da tam olarak ayni kiloda, ve tam olarak ayni😅 Abur cubur yediriyormusunuz$
Prensesannesi32 dondurmamkaymak günde 2 defa kullanıyoruz sabah akşam raporlu olduğu halde 1200 TL ödüyoruz
dondurmamkaymak Prensesannesi32 bizde 9 aylıkken kullanmıştık. Biraz faydası oldu ama bırakınca yine aynı durumda sürekli de kullanamayız pahalı da
Prensesannesi32 dondurmamkaymak bize 6 aylik rapor çıkardılar ama raporsuz daha pahalı zaten sürekli kullanılmıyor istedigi kiloya gelince doktor kontrolu ile birakadabiliyorsun
dondurmamkaymak Prensesannesi32 bizim devam etmemiz lazımdı ama alamadığımız için bıraktık. Kendimiz bıraktık yani doktor kullanmamızı söylemişti
slngkts humakusuu merak ettim söyleyebilir misiniz belki bize de faydası olur. Danışıp bende kullanırım