Nlyy Erken aylarda oto koltuğu kullanan oldu mu hiç? Bebeğim iki aylık oto koltuğu aldım ama emin olamadım erken mi diye? Sizler kaçıncı ayda başladınız kullanmaya sevgili anneler ❤️
Kuzularinanasi Nlyy oturmaya basladiktan sonra yani 6 -7 ay dolduktan sonra.2 aylikken olmaz.cunku yatar duruma getirseniz bile anakucagi gibi olmuyor daha dik duruyor.bence zarar verir.ama modeli nasil bilemyrm simdi yenilerde daha yatar pozisyon varsa bilemem.
eymenku Nlyy ben üçüncü ayda en yatık halinde kullandım tabi en yatık hali bile dik pusete göre 6 saatlik yoldu yeni doğan destek yastığı ve minderi vardı bizim ito koltuğunda
gizememre Nlyy oturmaya başladıktan sonra kullandım 6. Ayından sonra yani o zamana kadar puset kullandım
gizematadeniz Nlyy 4 aylik başladım. Joie i spin 360 kullaniyorum. Gayet yatıyordu. Su an 11 aylik. Haftaya o yatma pozisyonuna güvenip 14 saatlik yola cikacagiz gece uykusunu orda uyuyacak
Nlyy Kuzularinanasi 0-36 ay aldım 3 kademeli ama bana sanki oturur pozisyonda duruyor gibi geldi o yüzden kullanmadım, zarar verirse diye
atlashaticee Ben elele markasının kullandım 1 yaşına yeni girdi onu kullanıyoruz yatar pozisyonu da var çok rahat etti
Nlyy eymenku benim aldığımda da var yeni doğan desteği joienin yeni çıkan modeli, ama yine de çok dik geldi bana
Nlyy gizememre şu an bende puset kullanıyorum ama tek başına çıkmam gerektiği durumlarda çok zorlanıyorum
Nlyy gizematadeniz joie I pivot 360 derece dönen model benimki de, peki oturmaya başlamadan mı kullandınız, bir de sizinki de 3 kademeli mi
resurgam Nlyy merhaba, joie i pivot oto koltuğundan memnun musunuz? Yatışı nasıl? Sünger kalitesi iyi mi? Yan döndürdüğünüzde kitleniyor mu?
atarepla 0-36 ay olan modellerden kullandım i-spin 360 40ı çıkınca oturttum ben hiç bir olumsuzluk yaşamadık zaten yenidoğan desteği vardı.