ftmylm Woman35 köfte çeşitleri börek poğaça kurabiye sarma haşlanmış nohut kuru fasülye barbunya o tarz şeyler olabilir taze fasülye ve domatesten konserve yapabilirsiniz bunlar kolay oluyor pratik oluyor
ftmylm Ayrıntılı tarif de vermek isterdim ama uzun olur ama emin olun internette videolu videosuz bir çok ayrıntılı tarif var size yardımcı olacaktır ben nefis yemek tariflerinden bakarım çok iyi tutar
mamaisqueen Woman35 o kadar düşüncelisiniz ki🥹 Normal karnıyarık yapıp koyabilirsiniz hemen çıkarıp salçalı sosunu yapıp fırına atar Peynirli börek yapabilirsiniz Normal köfte harcı yapıp şekil verip dondurabilirsiniz tarifini isterseniz veririm Poğaça yapıp soğuduktan sonra koyabilirsiniz
mamaisqueen Woman35 soğan maydonoz salça baharatlar (kekik, nane, kırmızı toz biber, kimyon, karabiber) ve kıymayı robottan geçiriyorum daha sonra içine 1 yumurta kırıyorum 1 şişe soda döküyorum 2-3 kaşık normal un sonra da kıvamına göre galeta unu ekliyorum. 🥰
mamaisqueen Woman35 soğan maydonoz salça baharatlar (kekik, nane, kırmızı toz biber, kimyon, karabiber) ve kıymayı robottan geçiriyorum daha sonra içine 1 yumurta kırıyorum 1 şişe soda döküyorum 2-3 kaşık normal un sonra da kıvamına göre galeta unu ekliyorum. 🥰
bad Woman35 Rica ederim😊 Bende bir arkadaşın çocuk görmesine giderken düşünüyordum posttaki yorumlar bana da fikir olur😇🌸
mamaisqueen Woman35 bir kere yapıp şekil verip koyun o rahatlığa erince sürekli yapıp yapıp koyacaksınız. Ben doğumdan 1 ay önce yapıp koydum bebişim 2 buçuk aylık yeni bittiler. Tekrar yapacağım. Çıkarıp çıkarıp pişirmek o kadar pratik oluyor ki. Köfte ekmeği çok seviyoruz biz❤️
atismom Woman35 buzluk kurabiyesi sigara böreği poğaça mozaik pasta da olur zateb normalde de buzluğa konduğu için sarma olabilir içli köfte ama uğraştırabilir. Mantı taze fasulye kavurup koyabilirsiniz domatesli pişirir kendisi sonra
kader539_ Woman35 kızartılmış yada fırınlanmış şakşuka yapın kavanozlayın mis gibi kurtarıcı yemek. Ben ilk defa bu sene koş hazırlığı amaçlı bunu yaptım. Bulgur pilavına katsın makarnaya katsın hiç olmadı içine yumurta kırsın mis mis bir de kurabiye hamuru yapıp çiğden atabilirsiniz ya da dereotlu minik poğaçalar yapıp atabilirsiniz. Biber dolması doldurup çiğden atabilirsiniz