tgcyi Kitsu doktorumuza sordum hindistancevizi yaginin herhangi bir faydasi yok mis gibi zeytinyagimiz var daha faydali gerek yok dedi, gulsuyunu da unuttum😁
alinmom Kitsu bize de arada oluyor. Ortamı serin tutmaya çalışıyorum bol ve pamuklu kıyafetler tercih ediyorum 😉
zenginoldum Kitsu tadı, hindistancevizli hazir turk kahveleri satiliyor , topki onun gibi oluyordu. Ama ben zayiflamak icin ekliyordum.
[silindi] Kitsu banada @[silindi] hametan önermişti tahriş için ama isiliğe de on numara iyi geldi sabaha geçti valla. Tabii doğal yöntemlerde fayda var teşekkürler geçmiş olsun Kitsum
[silindi] [silindi] Kitsu evet pişik için önermiştim onu isiliğe de iyi gelir mi bilemediğimden yazmadım buraya 🙃
alinmom [silindi] bu krem bir mucize ben de bunu kullanıyorum akşam sürsem sabah isilik pişikten eser kalmıyor 😌
Kitsu [silindi] çok pişik sorunumuz yok ama kızarıyor bir deneyeceğim kızarıklığı alırsa hayat kurtarir
[silindi] Kitsu onunla beraber bir de zalain var biz bir kere ağır pişik geçirdik ikisini bir kullandım anında etki
Poyrazmom0 [silindi] maşallah 🧿 bende öyle 3-4 defa suya soktuğumu bilirim ama gene oluyor gene oluyor 😃