Kitsu Post açmak istedim havalar sicakken belki birine faydası olur. Doğduğundan beri kış bebeği olmasına rağmen isilikle mücadele ediyoruz biri hindistan cevizi yağı ve saf gül suyu önerdi ciddi ciddi iyi geldi
Kitsu [silindi] bende askılı atletle gezdiyorum büyük de geliyor 😅 Kışın bile öyleydi bizim cildi mi hassas sıcaga hassasiyeti mi var hiç bilmiyorum. Ev öyle aman aman sıcak da değil iki pencere açamıyoruz ruzgardan dusun.
Kitsu Poyrazmom0 bence hindistan cevizi yağı banyodan sonra krem yerine onunla yagladim saçına da iyi geldi. Ben iciriyorum da hindistan cevizi yağını elim ayağım oldu 😅
[silindi] Poyrazmom0 ay evet maşallah 🧿 çok sıcak günlerde duşa sokup sokup oyun oynatıyorum onun da etkisi olabilir 🙃
Kitsu tgcyi kendimde kullanmak için Isparta dan bir tanidiktan getirtiyorum ben markası falan yok öyle kendileri yapıyorlar
Poyrazmom0 Kitsu Ev öyle aman aman sıcak da değil iki pencere açamıyoruz ruzgardan dusun. Kız sen Konya da değil miydin ne rüzgarı 😀😳
fatma_6141 Kitsu mustela krem cok ıyı gelıyor bıde klıma 23 de calısınca 1 haftaya gecıyor rüzgar olaması onemlı degıl nem önemlı bıde terlemıcek artı serin olcak doktor oyle demıstı bana
Kitsu barbiee_ günlük iki duşumuz vardı zaten nemlendirme de teni çok hassas ya. Nevresim bile alerji yapabiliyor
tgcyi Kitsu iste en sagliklisi aslinda bende almak istiyorum ama emin olamiyorum markalardan doktorumuza da henuz sormadim bakalim ins bulurum
Kitsu fatma_6141 Nisan ayında bile isilik oluyordu ben anlamadim gerçekten sıcağı hiç sevmiyor. Muslera denememistim teşekkür ederim
Poyrazmom0 Kitsu vay anam benim niye haberim yok 😂 ben Konya’nın çöl tarafindayim heralde 😂🥹 yerin nerde bacım
Kitsu Poyrazmom0 neredesin ki 😅 buhara dayım ben müstakil ev önü arkası açık şehrin dışındayiz ondandır belki 😅 sabah 6 da üşüdüm 😅
Kitsu tgcyi bende sormadan kullandım hindistan cevizi yağı iciriyorum onu da sormadım doktorumuza 😅 Benim markalara güvencem hiç kalmadı bittim sabununu bile öyle siparişle getirtiyorum