asl_51 Kızlar bebeğine kimyon çayı veren var mı aranızda?? Bebeğim 50 günlük çok gazlı ne yaptıysam olmuyor uyuyamıyor bebeğim. Kimyon çayını yapıp kullanan varsa cevap versin lütfen
organikirmik asl_51 siz içmeyi denediniz mi, yediklerinize dikkat ediyor musunuz, farklı gaz damlaları denediniz mi, masaj yapıyor musunuz? Veren vardı benim arkadaşlarımdan, sorun olmamıştı ben cesaret edemedim
beyzaatrnr asl_51 ben verdim hiç bir sorun olmadı endişelenmeyin rezene de verdim ılık olmasına dikkat ettim gazdan çok sorun yaşamıştık çok zor bir durum gerçekten 🥺
Pamukhanim_ asl_51 bebeğe 6. Aydan sonra rezene kimyon karışımı verdim doktora sorup eczanede satılanlardan öncesinde kendim icmistim
asl_51 organikirmik kendim de içiyorum, masajı her gün düzenli olarak yapıyorum, farklı gaz damlası kullanmadım. Sağol canım 🥰
beyzaatrnr asl_51 evet çok rahatlattı bebeğim kışın doğdu biz kiraz çekirdekli kemer kullandık sık sık ısıtıp , hiç masaj yaptırmıyordu izin vermiyordu havlu ısıtıp ayaklarına koyuyorduk şuan çok sıcak bunları yapmanız çok zor . Kendime kimyon çayı yapıyordum ılıdığında 3 çay kaşığı kadar veriyordum zaten içemiyorlar yarısı dökülüyor o yüzden 3 kaşık gözünüze çok gelmesin günde iki kere ona veriyordum bende en az günde 3 kere içiyordum.
asl_51 Kızlar yarım saat önce kimyon çayını yapıp oğluma vermeye karar verdim ve verdim. Gerçekten bugüne kadar boşa beklemisim böyle bişey olamaz anında gazını yapmaya başladı. Boşuna gaz damlası kullanıp durdum. Keşke daha önce kullansaydim da bebeğimin böyle acı çektiğini görmeseydim. Bana yanıt veren herkese teşekkür ederim 🥰
asl_51 papatya3458 İbrahim Saraçoğlu kimyon çayı yaz çıkar tarifi oradan baktım. Gazi da alttan çıkarıyor yani baya rahatladı ve su an uyuyor inşallah sizde de ise yarar.
asl_51 papatya3458 hatta videoya yapılan yorumlara bak için rahatlar baya kullanan varmış çoğunada iyi gelmiş