2prens1prensesannesi_ [silindi] en alta soğan üstüne et sonra patlıcan domates biber bol sarımsak ve salçalı su yap içine karabiber kimin tuz bul biber üstüne güven kapağı ve etrafına hamurla kapat mükkemmel oluyor varsa kemikli et de köy çok yakışıyor
[silindi] merveipkknn işte ben de trabzonludan aynen böyle aldım tarifi valla 😂 burada farklı farklı duyunca kafam gitti 😅
merveipkknn [silindi] bence en guzeli bizimki 😂 hemde asiri pratik cigden nerdeyse dogramadan hazirlayip pisirmeye gonderiyosun ama muazzam bi lezzet hele firinda pistiyse 🫠
[silindi] Tutaste_ galiba çiğdem yapıcam zaten bir ton hazırlığım olacak çünkü onlar da nevşehirli testi kebabı da çiğden yapılıyor alışıklardır 😂
Hazom [silindi] avcarlama yazacaktım ama belki anlaşılmaz diye vazgeçmiştim 😂😂 ahhha Ne demekkkk afiyetler olsun kuşum 😍
[silindi] Hazom aaa nasıl anlamam nasılll 😂 evet diğer konularda kararsızım ama bu senin tüyolar kesinlikle yapılacak teşekkür ediyorum 😍
Hazom [silindi] taş fırına yollayacaksan bu tarif on numaradır mutlaka tekrar tekrar denemek istersin 🤓 her şey çiğden olduğu içinde vaktini almıyor
[silindi] Hazom aynen bana da evde yapılacaksa ön pişirme fırına yollanacaksa çiğden mantıklı gelmişti zaten 👌🏼
alinmom [silindi] aa çok şey kaçırmışsın canom 😅 ben direk etimi kavuruyorum ardından tüm sebzeleri ekleyip fırınıma hop yolluyorum çok lezzetli olur reçete (nefis yemek tarifleri) 🫢
[silindi] alinmom parça et hayatımın uzunca zamanı sevmedim sonra sonra alıştım şimdi de hayranı değilimdir ama bu özel istek oldu mecbur yapıcam 🥲 ama @Hazom un tarifini birinci seçtim artık adana tarifi dedi gönlümü kazandı 😂
alinmom [silindi] bende bayılmam ete özellikle löp 😁 sonucu bizimle paylaş beğenirsen bizde deneriz 🤝