[silindi] [silindi] evet asko hasla duduklude sakin kuzu koyma herkes yemez kokabilir dana eti kullan
[silindi] [silindi] bak şimdi diğerleri de kuzu diyor 😂birazdan yeni menü önerisi postuma hazır olun 😂😂😂
[silindi] Gunesnil_23 bana da kolay dendi her şeyi çiğden at fırına yolla dendi anam yaaa iyi ki sordum burda
Gunesnil_23 [silindi] Yaparsın nefis yemek tarifleri var oradan bak oranın tariflerini ben çok beğeniyorum 🩷
[silindi] [silindi] 13 mü yıl maşallah 😅 tamam tamam ay herkese de tamam dedim son dakika içgüdülerimle hareket edicem galiba 😂
oylesinebiri__ [silindi] evett tirsik deriz biz 🤣🤣 en sevmediğim ama sevdiğim oldu tüm malzemeleri kızart karıştır sırayla biber patlıcanı önce sonra üstüne doğradın domatesleri koy karıştırma kaynayana kadar etli yapıcaksan eti önceden biraz haşla kavur biz tencerede veya fırında bu şekilde yapıyoruz çok güzel oluyor ama kızart malzemelerini etini de haşla kavur dana eti olabilir
[silindi] oylesinebiri__ evet genel tarif bu şekilde böyle ev fırınında da olur hem göndermeme gerek kalmaz gibi
oylesinebiri__ [silindi] Aynen ev fırınına da koyabilirsin tencere de de yapabilirsin her türlüsü güzel olur ama kuzu eti koyma yorumlarda kuzu eti denmiş kuzu eti hemen pişiyor yumuşak ama sonrasında kokusu ağır herkes yiyemeyebilir
[silindi] Gunesnil_23 yok iş yerinden resmi insanlar müdür falan, çıt çıt lahmacun dürüp yiyemeyiz 😂😂
forumgurmesi En alttan yukarı doğru zor pişenlerden başlayacaksın en üstte en kolay pişenler olacak. Yağı salçası bol olsun, sarımsakları ve arpacık soğanları tüm tüm at daha lezzetli olur :)