birbalannesi099 28aylık olmak üzere 16.5kg civarı boyuda 93cm di en son. Kahvaltıda sadece 1 yumurta bikaç tane zeytin, çokk nadir bikaç patates kızartması başka bişey yemiyor. Az yediği için 1saat sonrasında sevdiği meyve veriyorum ya da yoğurtla karıştırıp meyveli yoğurt veriyorum. Bu arada kahvaltıyı 10civarı yapıyor. 2gibide bi kase çorba içiriyorum duruma göre içine ekmek koyuyorum sonra uyutuyorum. Uyanınca yine atıştırmalık bişey yiyo, akşam yemeği olarakta makarna pilav seviyor genelde onları rahat yiyo, tavuk köfte vs çok çok az. Bazı sebze yemeklerini ıspanak semizotu gibi sulu şekilde yaparsam çorba diye kandırıp yediriyorum, çorba pilav vs yemeklerine mutlaka ilik suyu ya da tavuk suyu ekliyorum. Her sabah uyanınca 1kaşık orj zeytinyağı ve balık yağı içiriyorum. Genelde rutinini bozmaya çalışıyorum. Ekmek börek lahmacun pide hiçbirini kesinlikle yemiyor ağzına alsada çiğneyip tükürüyor 🥹 bünye ile alakalı sanırım kilo durumu çocukların. Ravla markasının mor meyveli karışımını çok duydum etkili olduğunu, onu deneyeceğim bende balık yağım bitince. Balık yağı olarak suan ocean kullanıyorum, daha önce wellcare kullandım ikiside güzel