Nazliezgi ❤❤Günaydınlar efenimm❤ ❤ 3 gün sonra tartı günü bakalım ne olacak sonuç sizlere de buradan post açarım tabi 💯❤
prenseskus Nazliezgi günaydın afiyet olsun bol eksileriniz olsun İnşallah. Emziriyor musunuz? Kaç kilo ile başladınız ne kadar verdiniz ?
kubra00k Canımm günlük menüm nelerdi.. bende başlamak istiyorum aslında şu son 3 gündür dikkat ediyorum veremedim
Nazliezgi starwomen teşekkürler bebeğim ay bakalım ya korkuyom bu kez görümcem ler de geldi gitti ya 🤦♀️
Nazliezgi kivircikannesi teşekkürler bitanem ohh ohh gitsin ödemler gitsin kilolar bol eksilerimiz olsun💯
Nazliezgi prenseskus teşekkürler cnm bnm❤ evet ama artık ek hurdaya da başladık 100ile başladım 89 la devam ediyorum
Mlkkrm Nazliezgi Ayy hadi postunu bekliyorum canım dıyet kankası olduk resmen bende az once tartıldım 77 olmuşum 🥲
Nazliezgi Mlkkrm ayn bebeğim valla sizler de beni çok motive ediyorsunuz çok mutluyum sizlerle iyi ki varsınız çok teşekkür ederim ❤🙏 bol bol eksilerimiz olsun 💯
aslananne27 Nazliezgi ay az önce post açtım bir aydır diyetteyim 82 den 76 oldum ama bu 2 haftadır hep 76 çıkıyorum dün tartıldım 76.200 Bugün 76.800 çıktı neden olabilir
Nazliezgi aslananne27 hep aynı tartıda tam oturmaya çalışın Bir de sıcaklardan dolayı ödeme olabiliyor vücutta ondan dolayı farklı gösteriyor olabilir
starwomen Nazliezgi Yok yok korkma. Vücudun da artık kendisini korumaya almıştır 😂 İlla ki kaçamaklar oluyordur ama sen artık vücudunu biliyorsun ona göre de hareket ediyorsundur.
prenseskus Nazliezgi bende başladım artık ama nasıl ileryecem bilmiyorm tadım bitti ne pisircem vercem?