Alperiminannesi Kızlar protein tozu alacam spor yapmasan alınıyormuş deneyen varmi ürün bu 1.5kg almış yorumlar güzel
oylesinebiri__ Alperiminannesi kilo alglrdigini sanmam diyetisyene gidin daha sağlıklı şekilde kilo alırsınız
Alperiminannesi aysegul_my kilo alımı için ne yersem ise yaramıyor ne doktora gitsem liste veriyor oda yaramıyor son çarem bunlar kesin aldirirmi bilemedim
aysegul_my Alperiminannesi genelde spor salonunda kas yapmak için dolgun görünmek için kullanıyorlar diye biliyorum ama çok bi bilgim yok bunun tadını sevip icebilecegine emin misin tatsız tuzsuz sası bı tadı olur diye düşünüyorum ben hiç böyle şeyleri içemiyorum midem kalkıyor da 🤷♀️
Kizarmisdondurma Alperiminannesi Kontrolsüzce tüketirsen o Örneğin biz 1 shake içiyoruz 2 yaparsam vücutta yağ yapar Kiloyu da yağ olarak almak istemezsiniz bence Yine spor yaparak kilo alabilirsiniz daha kiloluda görünebilirsiniz
benanas Alperiminannesi bende buna bakıyordum tam. Tam yaglı süte ekleyip içiliyor. Öğün niyetine içersen zayıflarsın. Öğünlerden 1 saat sonra tüketirsen kalori açıgını da kapatcagı için zamanla kilo alırsın. Benim arastırmam bu yöndeyei bende almayı düşünüyorum ama henüz almadm
benanas Spor yapıp sıkılasarak kas yaparak kilo alırsanız kilo kalıcı olur. Spordan 1 saat sonra tüketebilirsiniz
Alperiminannesi benanas kesin aldiriyormu satıcı demişki spor yapmadanda aldırıyor demiş eylülde tatile gidecem ve 1 ayda kilo almam lazım ve giydiğim hiç bisey yakismiyor kendimden nefrwt ediyorum spora gidemem iki tane çocuğum var kimseye birakamam
benanas Alperiminannesi spor yapmadan aldırır ama kalıcı olmaz bence. İçmeyi bıraktıgınız an geri verirsiniz. Sporla kalıcı hale getirebilirsiniz. Spor salonuna gitmenize gerek yok evde de yaparsınız birsürü sporla ilgili uygulamalar var benimde kızım var acıp birlikte yapıyoruz😂
Alperiminannesi benanas gerçekten bunu bilmiyordum ole yaparim o zaman hangi uygulamiyi kullanıyorsunuz kilo almak için demi
benanas Alperiminannesi ben suanlık toz kullanmıyorum onun yerine yulaf cicibebe muz ceviz fıstık ezmesi bunları karıstırıp yiyorumöğünlerden 1 saat sonra tüketiyorum baya toparladı beni çok zayıflamıstım. Toz tüketmek istemiyorsanız günlük kalori hesabı yapın ona göre beslenin boy kilo indeksinize göre
benanas Alperiminannesi çok zayıf değilsiniz ki. Ben sizden uzunum ve kilom 43. İşiniz daha kolay. Google a yazın boy kilo indeksi diye veya chatgpt ye yazın boyunuzu kilonuzu günlğk almanız gereken kalori miktarını size yazar