minikb Bebeğim bebek arabasından merdivene düştü ve kafatasında çatlak ya da kırık olmuşmuş böyle bir şey yaşayan oldu mu ?? Ne kadar sürede nasıl geçer
biricik9 minikb bence bı acile götürün en iyisi eğer kusma göz kayması felan yoksa çok kötü birşey yoktur ama en iyisi hastaneye götürmek
namkoll minikb Bir arkadaşımın 40lı bebeği yataktan düşüp kafatası çatlamıştı çok dikkatli ve sık takiple kendiliğinden kapandı. Geçmiş olsun
Bebislerhakkinda namkoll yenidogan bile olsa dönme ihtimalinden yatağa vs tek başına bırakmamak lazım, bizimki daha topuk kanında yan tarafa dönmüştü..7.ayda da gece vakti yanıma almışm dönmüş düşmüştü Allah’tandır yatak yuksek degil ödüm patlamisti
minikb aysetask şuan 3 ay 28 günlük. Evet doktora gittik tomogtafi çekildi. Yapacak bir şey yok sanırım…(
aysetask minikb üzülme sıkma canını benim bebeğimde düştü merdivenlerden Bebek arabasıyla ne şekilde düştüğünü görmedim bilincim gitti bir anda ağlama sesine kalkabildim götürdük bir gece gözlem de kaldı bugün tekrar pediatriye götüreceğim Allahım beterinden korusun 4 ayına yeni girdik biz de
[silindi] minikb çok geçmiş olsun inşallah sorun olmaz düşe kalka büyüyorlar malesef elimizden birşey gelmiyor bazen 😓🫂
minikb aysetask ilk başta bir şey yoktu bir spre sonra şişmeye başladı. Şiilik tek başıma belirti değilmiş. Şişlik 1 gün sonra kendiliğinden indi ve aynı akşam şiddetli şekilde kustu. Kusması 3. Günde oldu ve kırık üstüne kanama olduğunu öğrendik
aysetask minikb iyiyiz Allah’a şükür benimkinin çişinden kan geliyor götürdüm sıvı eksikliğinden dedi içim hala rahat değil Pazartesi tekrar götüreceğim başka hastaneye