zeyneppyagmur 9 aylık kızımın plt değeri 66 çıktı ne bu değer doktor kan pıhtılaşmasi felan dedi var mı başına gelen duyan bilen
feniks zeyneppyagmur bende de var kanın pıhtılaşmaması diyebiliriz bana periferik yayma denilen testi yaptılar normal çıktı genelde damarda düşük parmak ucunda normal çıkıyor dilerim bebeğinzinki de öyle olur
Kelebekbocuk zeyneppyagmur geçmiş olsun. Kullandığıniz bir ilaç var mı kan degerlerine etki edecek? Araştırması yapılır telaş etme.
feniks zeyneppyagmur hayır belirtim yok periferk yaymada 100 bin üstü çıktığı için bir tedavi uygulanmadı 6 aya bir kontrol sadece
zeyneppyagmur Kelebekbocuk kullandığımız hiç bir ilaç yok ama iki gün önce ağrı kesici vermiştim etki eder mi ki
Kelebekbocuk zeyneppyagmur bizde bı dönem bu değerde 60 lari görmüştük ama devamli kullandığımız bı ilaç yüzünden di dozu çok gelmişti onu azaltinca normale döndük ve evet düz ağrı kesiciler bile etkiliyor. Daha başka testler de yapılır periferik yayma gibi ona göre bı ilerleme sağlarsınız insalah çok geçmiş olsun ihmal etmeyin ama ne olur ne olmaz. Birde hastane özel mi devlet mi?
zeyneppyagmur Kelebekbocuk hastane devlet hastanesi ben demir eksikliği için gitmiştim ama bu çıktı bizim degerimizde 66 ya kadar düşmüş
zeyneppyagmur Kelebekbocuk yarın hematoloji bölümüne aldım randevu goturcem inşallah bişey çıkmaz belirti olarak bişey oluyo mu acaba
Kelebekbocuk zeyneppyagmur inşallah çıkmaz hematoloji ye randevu almakla da çok iyi etmişsiniz onlar daha detayli bakarlar. Kanama olmuştu bizim büyük tuvaletinde ve bağışıklığı çok düşüktü o dönem ama kısa sürede toparladı kendini altta yatan neden bulunup tedavi edilince. Rabbim feraha kavuştursun inşallah.
zeyneppyagmur Kocaman hastanede yanlış ölçüm yapılmış iki gündür telase içindeyim bide doktorun konuşmasını gorseydiniz lösemi mi felan dedi direk şehir Hastanesi’nde 320 diğer hastane de 60 çıkmıştı rezalettt
Kelebekbocuk zeyneppyagmur oh buna da şükür geçmiş olsun. Aynı telaseyi bize de yaşattılar o yüzden ben hastaneyi sormuştum. Bilerek mi yapiliyor bu yanlislar anlamadım gitti bizde bir aydır yanlış çıkan sonuçların sağlamasını yaptırmakla mesguluz.