[silindi] mbabygirlm hangi şehirdesiniz . Ben Alanyadayim zaten aliskiniz bu aylarda aşırı sıcak oluyor klimanın canı sağolsun 😃
ruveyda_34 mbabygirlm istanbuldayiz bayaa sıcak ve sanki suratımıza sıcak üflüyor gibi neyseki evde klima var yoksa yatilmazdii bebegim klimali odada uyuyor tek. Sabah yagisliymis guya bakalim yagicak mi
ipek200_ mbabygirlm kaç gündür kızımda bende su içinde yatıyoruz . İstanbuldayz gercekten sıcaktan uyunmuyor . Su an bi esmeye basladı cok sükür
[silindi] mbabygirlm cidden o kadar sıcak mi yaa ailem Ankara’da onlarda çok sıcak diyor gece en azından serin nemsiz olurdu oralarda
seyma0661 [silindi] bende izmirdeyim ama Ankara’ya ailemin yanına geldim yani 23 sene bu şehirde yaşadm hayatımda böyle sıcak görmedim İzmir’den daha bunaltıcı birkaç gündür. Gece esiyordu ama bu aralar gece bile leş gibi sıcak nefes alınmıyor 🥵🥵🥵
[silindi] simseklivekalpli yani çok ilginç gerçekten. Biz zaten öyleyiz bu aylarda da Ankara falan iyi oluyordu. Bizde 2 hafta sonra gidelim oralar daha iyidir diyorduk 😃
simseklivekalpli [silindi] cuma bi düşüyor gibi ama bakalım. İlk defa bi kadar sıcak gördüm doğma büyüme ankaradayım. Şov yapıyor ankara 😂
kupakizi_ simseklivekalpli eşim nevşehirli ve Nevşehir’de yaşıyoruz, o da bu zamana kadar asla böyle bir sıcak görmediğini söylüyor. Alev esiyor alevvv
AleynaNur228 Konyadayim ilçesindeyim.daha doğrusu Ankara’ya daha yakınız bugün 42 dereceydi düşünün vantilatör etki etmedi evlere sigamadik