Balteknem Mikoiledikonunannesi kan verıcem ve canım şuanda cıkolata kaşıklamak ıstıyor ve benım yememem gerek artık cıdden dur demek gerekıyor
ikicocukannesi205_ Mikoiledikonunannesi değerlerinize baktırın muhakkak vardır bişey bende emziriyorum normalde herkes söylüyor emzirmek kalori yakar diye yakıyorum hemen dolduruyorum 😂 ekmek yemem ama şekeri çikolatayı ve iki tabak yemeği bırakıyorum 🤦🥹
Mikoiledikonunannesi ikicocukannesi205_ degerlerime baktırdim normal çıktı ve bende bişey bekliyordum temiz çıkınca üzüldüm😅 çünkü valla normal değil 😅
beriiiiil sadecesenmelek o zaman duygusal beslenme mi acaba. Mutluyken mutsuzken sinirliyken ve yeme isteği
sadecesenmelek beriiiiil aslnda sadece birden elim ayağım titriyo gözüm kararıyor o an dünyanı yesem doymuyorum gibi
beriiiiil sadecesenmelek ya o zaman şekerle ilgili insülinle ilgili bir sıkıntı var bir daha mı kan verseniz acaba
ebru3457 Mikoiledikonunannesi bende öyleyim ya ama insanın yedikçe yiyesi geliyor bence😀 1 e kadar birşey yemeden duruyorum sonra yiyince ardı arkası kesilmiyor dediğiniz gibi bende yeni yemiş oluyorum ama sürekli bi yeme isteği doyduğumu mu anlamıyorum acaba 😀😀
3oglanannesi Mikoiledikonunannesi bende suan son doğumdan sonra bu durumdayım.diyete başladım bakalım.cok zor ya evde koli koli kek çikolata varken yememek. eve almayacaksın.bizim çocuklar olduğu için alıyoruz mecburen
Aycicegim64 Mikoiledikonunannesi kanda bakiliyor seker ayri insilin direnci ayri die biliom yani bakilirken issaretlemesi lazim dr un
Mikoiledikonunannesi mutluolcam evet bende bekarken yiyordum kilo almiyordum şimdi ahh o günlerim diyorum . Birgün halamın kocası halama demiş Esranin bir hastalığımi var bu kadar zayıf ve ben duyunca iki gün çok üzülmüştüm hay aklıma 😅😅şimdi kilodan herşey oluyor 😅
mutluolcam Mikoiledikonunannesi şey yapin mesela ben de önünü anlamadım o yüzden kistim herşeyi. Mesela kızartma yapmıyorum patates karnıyarık vs eve tatlı almıyorum sadece dondurma. Sekeri de kistim yani. Karbonhidrat icin de tam buğday ekmeği yedim. Haftada bir kilo kolay gitti. Simdi tatildeyiz diye gene abaniyorum :(
beriiiiil sadecesenmelek he aslında benim de 5-6 aylıkken dediğiniz şey olmuştu aşşırı iştahım açıldı. 8-10 aydan sonra daha normale döndü o sıralarda belki çok daha fazla enerji ihtiyacı doğuyprdur