Mikoiledikonunannesi Sürekli yemek yeme istediğini nasıl aşıyorsunuz benim karnım tok olsa bile elim ağzım yiyeceklere gidiyor kilomda çok artık ayaklarım ağrıyor . Siz de de oluyor mu
sadecesenmelek Mikoiledikonunannesi yemek yesem bile hemen acıkıyorum elim ayağım titriyo bayılacak gibi oluyorum 😌 öyle olmasa kendımı tutcam yemıcem ama bu durum çok kötü galiba şekerim düşüyor
Mikoiledikonunannesi binnur37 bende su kahve çay ile bastırıyorum ama bı bakiyorum mutfakta kek yapıyorum yada patates kızartıyorum
Mikoiledikonunannesi Balteknem evet aynen öyle az önce 2 xl pijama almıştım olamadi gözlerim doldu ..ama yemek yerken çok mutluyum dunlayar benim oluyor 😅😅
Mikoiledikonunannesi sadecesenmelek vallahi bende aynı o yüzden gittim test verdim doktor değerlerin cok iyi dedi o kadar emindim ki . Dedim insanlar seviniyor test temiz çıktı bende üzülüyorum . Az bişey kendimi diretiyim elim ayagim titriyor
denizalismom Mikoiledikonunannesi 76 kiloyken öyleydim 🥲 şükür kurtuldum artık öyle olmuyor . İradenizi korumanız lazım
Mikoiledikonunannesi denizalismom inanin çok zor bende 74 ten 87 çıktım . Ama ilaç kullandım onun yan etkisi oldu şimdide midem genişlemiş bastiramiyorum bir türlü
3oglanannesi Mikoiledikonunannesi Bi yazı görmüştüm ya yiyeceksin ya giyeceksin diye…benim diyet seruvenimi başlatan Bi motivasyon olmuştu.
Balteknem Mikoiledikonunannesi kan verıcem ve canım şuanda cıkolata kaşıklamak ıstıyor ve benım yememem gerek artık cıdden dur demek gerekıyor
bisenakillisinzaten Mikoiledikonunannesi yok pek kilo alan bı yapım yok ama şuan hamile olduğum için illa ki alıyorum ama normalde almam
Mothertwins Mikoiledikonunannesi Bende aynı böyleydim doktora gittim insülin direnci var dedi şeker ilacına başladım ilk başlarda mide bulantısı yaptığı için yiyemedim ama sonra vücut alıştı şimdi tekrar iştahım açıldı doktor bu ilaçla kilo verirsin dedi ama veremedim çünkü iştahım hala açık bence bu psikolojik diye düşünüyorum artık
binnur37 Mikoiledikonunannesi Ben onu yapmıyorum en fazla meyve yiyorum yada kızımın abur cuburlarından tırtıklıyorum
mutluolcam Benimki de duygusal açlık. Ama yiyorum bebek büyütmek çok zor sorumluluklar. Muhtemelen ondan bekarken hic yemeye düşkün degildim. Ben de burda bekleyim.
Mikoiledikonunannesi mutluolcam evet bende bekarken yiyordum kilo almiyordum şimdi ahh o günlerim diyorum . Birgün halamın kocası halama demiş Esranin bir hastalığımi var bu kadar zayıf ve ben duyunca iki gün çok üzülmüştüm hay aklıma 😅😅şimdi kilodan herşey oluyor 😅
buse57 Mikoiledikonunannesi valla iki çocukla gün içinde tansiyonum düşünce anlıyorum aç olduğumu çocukları gece uyutuncada karnımın açlığını hissediyorum haliyle yiyp yatıyorum bendede göbek kaldı napacağımı bilmiyorum emziriyorum yemekten kısmakta istemiyorum farklı şeylerde deneyemiyorum kaldım böyle