re11 Kızlar cildinizde doğal duran parlaklığı nasıl elde ediyorsunuz? İnstagramda fenomenlerin ciltleri hep parlıyor bir işlem mi uyguluyorlar yoksa kullandıkları kremleri serumlar vs bunlardan dolayı mı böyle güzel parlıyor
Tubanurrr re11 işlemler filtreler artı o önerdikleri dandik kremler yerine kaliteli bakım ürünleri kullanıyorlar
Annegibi2006 re11 serumlardan dolayı uzun zamandır cilt bakımı yapıyorum Kore ürünleri kullanıyorum cildim sürekli parlak oluyor ama düzenli kullanmak gerek tabi
re11 Tubanurrr kaliteli kullandıklarına eminim zaten ama ne kullanıyorlar nasıl öyle oluyor birde o parlaklık filtreyle alakalı değil gibi çok doğal duruyor yani temiz sağlıklı bir cilt görünüyor
Tubanurrr re11 yani filtre kullanan da vardır kullanmayan da doğal gözüken filtreler de olabilir yani bilmiyorum ama düzenli cilt bakımı sağlıklı yeme içme uyku duzeni hepsi etkiliyor cildi güneşten korumak
Annegibi2006 re11 Kullandığım ürünler bunlar tabi bunları tek seferde sürmüyorsunuz gün gün rutini oluşturmanız gerek ben yaşlanma karşıtı ve leke üzerine bi rutin oluşturdum aynı zamanda bu içerikler parlaklıkta veriyor sadece c vitamini size uygun olmayabilir oranı yüksek cildiniz alışık değilse tahriş edebilir
Annegibi2006 re11 onu bi doktorunuza danışın ben emzirirken kullanmadım asit içerikli ürünler var çünkü tehlikeli olabilir
Annegibi2006 Poyrazinorhaninannesi33 frankly ve K-Land mağazalarınlar satın aldım trendyolda da mağazaları var kendi internet siteleri de var boyunlarına göre fiyatladı yüksek bazılarının ama sık sık indirim oluyor trendyolda indirimli bildiğim kadarıyla şuan
re11 Tubanurrr cildimi güneşten koruyorum su içiyorum çok nadir cips çikolata vs yerim ama hem bakım şart hemde bazılarının genetik olabilir diye düşünüyorum
Annegibi2006 Huma_kus34 K-Land ve frankly diye mağaza var bi çok kore ürünü satışı yapılıyor bunları oralardan aldım trendyolda da mağazaları var onun dışında kendi şikayetinize göre korendy diye bir mağaza daha var orda da çeşitli güzel ürünler var