sinem_93 Parmağınızı zeytinyağına batırıp diş etlerine sürebilirsiniz. Benim oğluma iyi geliyo rahatladığını hissediyorum. 3,5 aylıkken çıktı alt iki dişi şimdi 5,5 aylık diğerleri geliyo bazen huysuzlanınca öyle yapıyorum.
akinmom sinem_93 deneyeceğim kesinlikle. Elimi normal alt dişine sürüyordum masaj gibi yapıyordum sesi çıkmıyordu hemen ağlaması kesiliyordu zeytinyağı daha iyi gelir inşallah dediğiniz gibi 😍
akinmom tamamdanolmuss evet elimi ağzına götürdüğümde kaşıyor resmen sürekli huysuz kucağımdan inmek istemiyor normalde günde 1.02 günde bir kaka yapan çocuğum günde 4-5 kere yapar oldu sürekli kulağıyla oynuyor kulağını çekiştiriyor salyası aşırı arttı bunların hepsi dişten diye düşünüyorum doğru mu acaba ☹️
tamamdanolmuss akinmom evet hepsi oldu bizde tam patlayacağı zaman da ellerini sürekli ağzına götürdüğü için boğaz enfeksiyonu oldu ateşi 39lara kadar yükseldi öyle patladı diş. Şimdi de üstten bir alttan bir tane daha geliyor kaka sayısı arttı yine ve kötü kokuyor. Huzursuz kucaktan inmiyor eli kulağında ya da başına vuruyor dişlerini kaşımak için her yerime saldırıyor.
akinmom tamamdanolmuss kuzum benim ya inşallah hemen çıkarır, evet bizde de aynısı var çok yıprandım artık çok yoruldum ama güçlü olmak zorundayız 🥹