akinmom  kızlar sizce ne zaman patlar 😭🫣
gozz1 akinmom benim oğlumun da 6 aylıktan beri böyle dün 7 aylık olduk hala patlatmadı ama günler çok zor geçiyor salyalar kulak çekmeler ağlamalar…. Patlatsalar da rahatlasak🥲
poyrazmom6 akinmom bebeğim 8 aylık iken patlattı aynı bebişiniz dişleri gibi şiştikten 2 hafta sonra patlattı dişleri
tamamdanolmuss akinmom dişi yeni çıkmış bebeğime dayanarak daha en az 2-3 haftası var çıkmasına diş yerleştiği diş etine yaklaştığı için kaşınıyo acıyordur
akinmom dayes evet daha önce böyle değildi banada şişmiş gibi geldi ayrıca çok huzursuz asla durmuyor bende acaba dişten mi diye düşünüyorum ☹️
akinmom gozz1 ah ah bu kadar mı aynı olur kulak çekmeside var salyası tek noktaya aksa göl olur çok zormuş bu diş ya sadece dışarıda sakinleşiyor, inşallah bir an önce patlatırlar daha fazla acı çekmeden yavrucaklarımız ❤️
akinmom poyrazmom6 şu an 6 aylık inşallah bir an önce ağrısız sızısız atlarırls tüm bebişler hiç kolay değil🥺
akinmom tamamdanolmuss evet elimi ağzına götürdüğümde kaşıyor resmen sürekli huysuz kucağımdan inmek istemiyor normalde günde 1.02 günde bir kaka yapan çocuğum günde 4-5 kere yapar oldu sürekli kulağıyla oynuyor kulağını çekiştiriyor salyası aşırı arttı bunların hepsi dişten diye düşünüyorum doğru mu acaba ☹️