merrv26 yenikullanici siyah noktaları çıkarsa zamanla siğil malesef benim ayağımdada var yeni doğum yaptığım zaman çıkmıştı hala devam ediyo ürüyo bide ilaçta sürdüm gazla yaktırdım yinede kökü kurumuyo
ayda17 yenikullanici 2,5 yaşındaki oğlumun ayağında da çıktı maalesef. Buz gibi havada bile çorap çıkarıp öyle geziyordu. Doktor birinden bulaşmış olabileceğini söyledi. Bu bir virüs ve bulaşarak yayılıyor dedi 3 seans yakıldı şuan fito krem sürüyoruz ama hala fa geçmedi. Doktor geçmediği takdirde yeniden getirin yok olana kadar aynı işlemi uygulayacağız dedi😔 geçmiş olsun sizede💐
balkizlar yenikullanici siğile benziyor… incir yaprağını koparın akan sütü sürün o geçiriyor… aslında siğil öyle çabuk bulaşan bir şey değil ama korktuğunuz için çektiniz galiba
yenikullanici Fatmaaa_klnc geçen haftalarda ellerinde siğil olan bir misafirim geldi. Şimdi bu çıkınca acaba mı dedim tam yuvarlak şekilde olunca. Bir sürü siyah nokta mı oluyor üzerinde?Çok sağolun🙏🏻
Fatmaaa_klnc yenikullanici aynen öyle siyahlaşıyor bende de vardı 3 seans yakıldı ama geçmedi sonra sığır kuyruğu otunun çiçeği sürmüştüm geçti
yenikullanici merrv26 sonradan içinde noktalar mı çıkıyor?Böyle kalmıyor mu :( Sizinki de bunun aynısı mıydı görüntü olarak?
cnhavva merrv26 benim oyle olmustu kazidim surekli can yakmayan yere kadar oyle oyle bitti yoksa bitmiyo dedigin gibi uruyolar
baharlivaa merrv26 merhaba benim de ayak parmağımda siyah bir nokta var bir aydır siğil mi bilmiyorum nasırın üstünde çıkmış sizin geçti mi acaba kötü bişey mi
yenikullanici merrv26 teşekkür ederim. Korktum şimdi :( Siğili olan biri eve gelmese belki siğil olabileceği aklıma bile gelmezdi. Doktora gitmeliyim o zaman sanırım?
merrv26 yenikullanici benimde eşimde vardı bi ara aynı wc terliği banyo terliğini kullanmaktan geçti muhtemelen şuan onunkiler geçti kendiliğinden benimkiler duruyor
yenikullanici merrv26 siğili olduğunu yatılı misafir olarak geldiğinde öğrendim. Tahmin ettim bulaşır mı acaba diye ama artık yapacak birşey yoktu :( Kendiliğinden geçmesi güzelmiş inşallah benimki de geçer. Çok teşekkür ederim🙏🏻
amazontuba yenikullanici eczanede ilacı var düzenli kullanmak gerek kurıtup döküyo. Dikkat edip ilacı tek kullanımlıkkulak çubuğu ile sürmek ve atmak lazım. Benim elimde vardı 3 kere kurudu geri çıktı 3.de bitti yıllardır yok
Haffuse Sigil bu, ancak endise etme. Eczaden sigil icin ilaclqr var, duzenli killandimda %100 etkisi oluyor
amazontuba yenikullanici bana siğil gibi geldi ilaç ismini hatırlamıyorum ama fazlasıyla yaygın kullanılan bir ilaç ilk istediğinizde o ilavı verirler muhakkak
Fatmaaa_klnc Ayaklarınızı nemli bırakmayın bir de kullandığınız ayak havlusu terlik vs kimse kullanmasın mümkünse bulaşıcıdır yani