Serenkrglmz Kızlar sütüm çok azaldı 4 aylık kızım yeni doğum yaptığımda dolabıma hep süt sağıp koymuştum onlarla takviye ediyorum ama çok üzülüyorum lohusa yağı anne çayı denedim bi fayda görmedim bestlak damla sipariş verdim bekliyorum başka ne yapabilirim
kardelen2 Serenkrglmz su iç bol bol bu aylarda azalır canım rezene iç bulgur ye tatlı şeker süt var yapmaz su süt yapar
girlandboyandmumy_ Serenkrglmz bol su uyuyabiliyorsan uyu seni dinlendiren biri varsa yanında günde 4-5 litre su ve uyku başka birşey tanımıyorum
Serenkrglmz busecik33 kilolu hamile kalıp kilolarımı veremedim tatlıya yönelirsem de kilom çok daha artıcak oda dizlerime ağrı yapıyor maalesef
Serenkrglmz denizalismom sağım yapıyordum ama o kadar gelmiyor ki moralim çok bozuluyor diye bıraktım sağımı göğüslerim de çok yumuşak dolmuyor
subrk Serenkrglmz Şekerli şeyler yemeyin sakın. Sağlıklı beslenin. Bol su için.Sık emzir ya da sağım yap.Kafaya takma .Moral bozulunca hepten azalır sütün. Sabah kahvaltıda yumurta ye mutlaka. Tahin pekmez yiyebilirsin abartmadan.Proteinini al.Corba tarzı sulu şeylerde tüket
denizalismom Serenkrglmz düzenli sağım yapınca arıyor . 3 -4 saatte bir düzenli bir şekilde yaparsanız farkı görürsünüz
busecik33 Ya hayır öyle olmuyor bende kilodan kafayı yedim ama yemeği azaltırsan miden küçülmeye başlıyor zaten bebeğini emzirmeden 20 dakika önce şekerli su iç hem su acıktirmiyo ya da yemek yemeden hemen önce normal 2 bardak su iç istahin kapanıyor
arzuapo Serenkrglmz benn doktora götürdüm bugün 4 aylık süt az ek gıda vereyim mi diye kilosu yerinde verme dedi süt arttırıccm bakalım
Serenkrglmz arzuapo ben de ek dolaptaki sütleri verdiğim için kilosu iyi ama elbet bitecek o sütler de kaç kilo sizinki
Serenkrglmz girlandboyandmumy_ ah keşke 3 yaşında bide kızım var eşim de nöbetli çalışıyor uykum sıfır geziyorum
girlandboyandmumy_ Serenkrglmz benimde 3,5 aylık kızım var ve 4 yaş oğlum var çok zorlanıyorum bu aralar bide sıcak aşırı terlemede sütü azaltıyor ama içebildiğin kadar su iç
arzuapo Serenkrglmz ben önceden mama anne sütü karışık veriordum mamayı bırakalı bir ay oldu oğlum 4 aylık kilosu 8 kg