AlinaEmreHan1 Gamzelikiz_34 Anneanneye yakın yaşıyorken ona düşkündü şimdi babaanneye yakınız ona düşkün ama benim annem oğlumu küçükken büyüttüğü için onu da seviyor . İkisini de seviyor ❤️
Nurci Gamzelikiz_34 babannesi üst katımızda yaşıyor annem uzakta ama anneme daha düşkün devamlı arıyor nezamn geleceksin diye 😬
uykusuzanne__ Gamzelikiz_34 ben gurbetteyim çocuklarım çok anlamıyor gurbete oldukları için zaten babanesi de yok
canan6668 Gamzelikiz_34 ikisine we düşkünler babaanne Daha yakın ama üst katta ondan biraz daha fazla sanırım ama anneme de ayrı düşkün büyük kizim uzakta olsakta 3500km🥹
alinmom Gamzelikiz_34 Bizimki de anneme yapışık gezegen 🌏Babaanneyini görünce de sanki kredi kartı reklamı gibi ‘çok da fena değilmiş’ bakışı atıyor 😂
forumgurmesi İkisine de düşkün, Ankara’da isek annemin peşinden kendi yaşadığımız yerde isek babaannesinin paçasından ayrılmaz. Ama dediklerini yaptırmak için🫢🫠
Prensesannesi32 Gamzelikiz_34 2 kızım var büyük 12 yaşında hep anneme daha duskundu küçükken o da 2 annem var derdi sorsan babaannemide seviyorum der ama anneannemle daha samimiyiz hic cekinmiyorum onun yaninda diyo cunku annem kucuk cocukla cocuk olur oyunlar oynar kucuk kızımda anneme daha yatkindir biz anne tarafındayız yani
sadecesenmelek Gamzelikiz_34 40 gün annem benimle kaldı gece gündüz beraber baktık uyumadık. Babanne bebek görmeye geldi 20. Günde onda da bi gece kaldı cocuk sabah kdr ağladı kafasını bile kaldırıp bakmadı çocuğa ne oldu diye sonuç olarak oğlum şimdi 5 aylık ona verdiğim zaman ağlıyor yüregi hop hop atıyor kimi seveceği bence belli kimden sevgi ilgi görürse çocuklar ona yöneliyor yalandan olanı hissediyorlar 🙂
hira0502 Gamzelikiz_34 tabikide anneaneye düşkün babaannede bunun farkında zaten söylüyor beni sevmiyor diye 🤣🤣