Fiermaca Kızlar bebegim 16 günlük, ve ben 16 gündür geceli gündüzlü uykusuzum, geceleri korkudan gözümü kırpamıyorum kusar yutar boğulur uyanır duymam diye, normal bi durum mu bu benim gibi olan varmı?
Sefr Fiermaca endişeniz normal ama bu kadar yıpratmayın kendinizi😊 emzirdikden sonra yan yatırın kussa bile birşey olmaz arkasından battaniyesiyle destekleyin dönemez . duruyorsa sizde uyuyun . Benımde kızım 18 günlük gece aynı şekilde yapıyorum 😊
Talharas Fiermaca 14 günlüğüm bende geceleri uyuyamıyorum ama paranoyakliktan degil benim tosbik geceleri nedense uyumuyo mız mız çok anlamadım gitti
Mom0870 Fiermaca ben ilk 1 ay başında nöbet tuttum 😀çok normal canım. Şimdi yan yana yatıyoruz çok rahatım ama yine uyuyamıyorum yorgunluktan uyuyamaz oldum bu sefer de 😀🤦🏻♀️
Fiermaca Sefr çok teşekkür ederim, psikolojim bozuldu bu şekilde, 😒 bir ben mi böyleyim diye hayıflanıyorum sürekli. Söylediğinizi deneyeceğim yarın🙏
arslaninannesi98 Öncelikle reflü yatağı alıp yan yatırın ve sırt üstü dönmesini engeleyin. Ve kendinizi yıprqtmayın uyumazsanız sağlıklı bakamazsınız bebeğinize ve sütünüzde olmaz. Bol bol dinlenin. O uyudukça sizde uyuyun
Fiermaca arslaninannesi98 yatagı aldım kullanıyorum. Ama dediğim gibi paranoyaklaştım resmen. Çocuk öğürünce elim ayagıma dolanıyor korkudan uyuyamıyorum
Mom0870 Fiermaca canım biz daha 3 aylığız reflü yatağını yanıma koydum eşim çok horluyor oğlum sıçrıyor diye attık onu salona 🤪 bilsem başta da böyle yatardım reflü yatağı hem ilk 6 ay kusmaya karşı koruyor ilk zamanlar yan yatırırdım hep yastıkları var yatağın onlar tutuyor. Bi de annelik içgüdüsü gık dese duyarsın korkma sessiz bi ortamda yakınına koy reflü yatağıyla sende uyu. Olmazsa saatini kur arada uyan bak ben ilk zamanlar bebeğim çok derin uyuyor diye bazen yarım saatte bir alarm kurardım kontrol edeyim diye
Esraarass Fiermaca benim ki 9 aylık ama babası ve ben yatağı baya kapladığımız için hala ezeriz diye korkuyorum. Babası işe gittiği zamanlarda bi kaç kez aldım yanıma ama aonra emeklemeye dönmeye yaramazlık yapmaya başladı yataktan düşecek diye korkuyorum 😫😊
mnkfasulye Bir haftalığız ve ben de aynıyım o uyuyor ben onu izliyorum saatlerce uyumadan ama atlatmak lazım dinlenmeyince sütte gelmiyor 😔
Fiermaca mnkfasulye benimde 2.haftada azaldı sütüm. Gercekten yorgunluktan dolayı olduguna kanaat getirdim rezene içiyorum birde bol bol incir hurma yiyorum iyi geliyor
mnkfasulye Fiermaca ben şöyle bir yöntem buldum sende dene istersen emzirip yan yatırıyorum yatağı zaten anne yanı bende elimi kolunun altına doğru koyuyorum ve uyumaya çalışıyorum hareket ettiği an uyanıyorum.
Fiermaca mnkfasulye uykusunda cok irkiliyor her irkilmesinde gözümü aç kapa yaparsam daha cok uykusuz kalırım diye düşünüyorum 😶😓
Fiermaca Mom0870 uyanık olmama ragmen ne olur ne olmaz dalarım diye sabaha kadar yarım saatte bir alarm acık, önce Allaha sonra alarma güveniyorum 🙈😂
AyseTugba22 Mom0870 aynen bende öyle yapıyorum reflü yatak mutlaka olması lazım endişelerin olcak illa ki ama reflü yatağı alıp ilk 1 ay falan yan yatır yanına da koy uyu ben beşiği falan kaldırdım reflü yatakta yatıyor yanımda 3.5 aylığız gündüz de pusette duruyor 😀
mnkfasulye Fiermaca kundak yapmayı deneyebilirsin irkilmenin önüne geçmek için ya da bu süreci atlatana kadar birisi yanında kalmalı seni dinlenirmeli yoksa olmaz😔
Mom0870 Fiermaca Annelik işte canım ama kafasını çevirebildiğinde filan rahatlayacaksın bu da bi süreç ☺️ Bol bol fotoğrafını çek bi anda büyüyor özleniyor ilk günler bile ben şimdi uyurken işlerimi yapıyorum eskiden gözümü ayırmazdım şimdi canı sıkılsa ortalığı yıkıyor küçük bey o yüzden duymamak mümkün değil ☺️☺️
Mom0870 Fiermaca bi de eşim bana deli muamelesi yapardı yat bi de çocuğun başında nöbet mi tutucaz felan der kızardı ama işte öyle küçük ve masumki insan korkuyor ☺️
Marilyn Fiermaca Bende aynı sizin gibiyim. Çok pişmanım. Şu an doğursam asla uyumamazlik yapmam. Kusma boğazına kaçma gibi şeyler cookkkk küçük ihtimaller. Yan yatır. Kusunca ağzından akıtır çıkar. Zaten ilk aylarda yan yatmayı öneriyorlar. Sadece gece sağına soluna çevir.