asil3 Merhaba bebeğim ayın 1 inde 3 aylık olacak stresten sütüm kesildi sma mama veriyorum ama bebeğime kilo almıyo hala aynı bana önerebileceğiniz mama var mı
gizememre asil3 canım kızım 11 aylık başından beri hipp organic combiotic kullanıyorum kilon alımı gayet iyi
feniks asil3 çişli bez takiniz nasıl yeterince beslendiğinden emin misiniz yani eğer yeterli besleniyor ama kilo almıyorsa mama değişimi yapın
ayysuuu asil3 oğlum 6 aylık sma comfort kullandım 3 aya kadar sutum cok azdı gıttıkce kılo verıyodu hıc yaramadı sma optıproya gectım suan 6 aylık 8250 kılo onerırım guzel kılo aldırıyor
fdn25 Üç buçuk ay hipp organic combiotic kullandık kilo boy hep üst sınırdaydı ama içindeki palm yağı yüzünden bıraktım çok zararlı birşeymiş sma comfort kullandık bizede kilo aldırmadı, şuan golden goata geçtik bakalım kilo artışı ne olacak
asil3 fdn25 bende onu çok duydum ama aptamil önerdi bir kaç kişi bana bir de bunu deneyeyim dedim bakalım nasıl olacak
fdn25 asil3 aptamil kullanmadım hiç ama çok gaz yapıyor diye duydum siz bence deneyin her mama her çocuğa iyi gelmeyebiliyor. Başkalarına gaz yaptı diye sizin bebeğinizede yapacak diye birşey yok
hulyaakhan Sma comfort kullanıyoruz 3 haftalık olduğundan beri kilo alımı üst boyu üst düzeyde şu an 3 aylık memnunuz biz
bukbuki ayysuuu acaba comfort ve optipro arasında ne fark var? Biz ilk pro olanını almıştık farkını bilmiyorum eşim gitmiş bu sefer comfort almış. İkisinin de üstünü okudum bi fark göremedim
feniks asil3 bu yeterince beslenmediğini gösteriyor daha fazla mama vermen lazım eğer içmiyorsa inatla değiştir hemen hipp dene
asil3 esenhanimm su da veriyorum ama yine faydası yok Diyarbakır’da yaşıyorum çok sıcakve evim de sürekli güneş görüyor acaba onunla bir ilgisi var mı
adaveannesiiiii asil3 hipp kullanıyorum memnunum ama sma da denemek istemiştim fakat çok sulu biberon akıttı birde erkenden acıkıyordu bebeğim geri hipp e döndüm
Minikbirprenses asil3 serineltmeue çalışın İslak bezle vs çok terliyorlar bizimde turuncu çiş oldu hemen suyu arttirdim bide artık klima açık sürekli 🙁