minikkusunanne ysen ya benimde ara ara gelen bulantılarım var gastrit mi nrdir bilmiyorum ama böyle ansızın geliyor hafif hafif vuruyor yemek yedirmiyor geçiyor mu sizin yoksa belli aralıklarla geliyor mu
minikkusunanne ysen merhaba benimde ara ara ansızın bulantılarım geliyor. Yemek yedirmeyen türdem kafam bi tuhaf oluyor esneme geliyor yoğun uyku bastırıyor birazda üşüme böyle bu durumu yaşsyan oldu mu geçti mi
minikkusunanne ysen merhaba benimde ara ara aniden bulantılarım oluyo bir süredir iyiydim bikaç gün önce tekrar başladı çok sinir bozucu vurup vurup geliyor hayat kalitem düştü artık sizin nasıl oldu geçti mi
ysen minikkusunanne bulantılarım şükğr ki geçti ama mide ağrılarım devam maalesef ki mide koruyucu kullanıyorum belki de o toparladı
ysen minikkusunanne pulcet kullandım ya ama ağrılar hala devam ediyor neden oluyor bilmiyorum streste büyük etken muhtemelen sizin ağrılar oluyor öı
ysen minikkusunanne yok ya gitmedim de doktora yıllar önce lamsor ve pulcet vermişti ağrılar durdu 3 yıl kadar tekrar başlayınca kullanmağa başladım