ysen Kızlar bende Gastrit vardı 1 haftadır ara ara bulantılarım oluyor çok can sıkıcı kusma yok ama gaviscon falan içiyorum bastırıyor ama bu şekilde yaşayan varmıdır neden olur gastrite bağlı mı acaba bilemedim bilgi verirseniz çok mutlu olurum 🥰
dlraaa ysen gastritim var berbat bisey ya bulantı oluyor yanma ağrı oluyor stresli biriyseniz geçmiyor da
SuMisalii ysen gastrit için yavşan otunu tavsiye ederim.Senelerdir hiç sorun yaşamadım.Bi deneyin isterseniz.
ysen dlraaa dlraaa ay evet benimde kafaları yedğm panik atağım var bi de korkuyorum ekstra hep birşey olacak diye daha artıyor bulantı böyle hafif hafif çok pis şekilde oluyor değil mi ya sizinde
dlraaa ysen benimde panik atağım var. İgrenc bisey mideye vuruyor zaten direk bulantı ağrı hersey oluyor ya
minikkusunanne ysen ya benimde ara ara gelen bulantılarım var gastrit mi nrdir bilmiyorum ama böyle ansızın geliyor hafif hafif vuruyor yemek yedirmiyor geçiyor mu sizin yoksa belli aralıklarla geliyor mu
SuMisalii ysen aksine benim gastrit bulantı yapıyordu. Bu ottan sonra geçti.Çiğneyerek yutarsanız daha faydalı ama tadı acı olduğu için çiğnemek biraz zor.Çiğnemeden de yutulabilir.
ysen karpuz_ insan da edemiyor işte ya illa günlük hayatta sıkıntı olacak şeyler yiyor mide koruyucu kullanıyor musunuz